Με επιτυχία έγινε το τουρνουά του beach volley το διήμερο 9 με 10 Αυγούστου  στην Πλαζ της Πάτρας, σε μία διοργάνωση του BLX, με την συν – διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, αλλά και τη στήριξη του Δήμου.

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν πρόσφεραν άφθονο θέαμα στους Πατρινούς σε όλους τους αγώνες που έγιναν, όλων των κατηγοριών.

Το τουρνουά απέδειξε ότι το beach volley είναι ένα σπορ που ταιριάζει απόλυτα στην Πάτρα και ότι η πόλη με την αξιοποίηση του παράκτιου μετώπου της θα έχει να προσφέρει πολλά στην ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξη του αθλήματος.

Όπως είπε και ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος που ήταν εκεί κατά τη διάρκεια της απονομής, μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παιδείας, Τάκη Πετρόπουλο:

«Το beach volley σε μια παραλιακή πόλη όπως η Πάτρα θα έπρεπε να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Την στιγμή μάλιστα που δεν χρειάζεται δαπανηρή υποδομή. Φαντασία και θέληση είναι τα υλικά, ιδιαίτερα σε μια περιοχή σαν την Πλαζ που όλα σχεδόν είναι έτοιμα».

Να σημειωθεί ότι στο τουρνουά πήρε μέρος και η αθλήτρια Ελένη Χατζή που βραβεύτηκε από τον κ. Μπονάνο. Οι αγώνες πάντως των αθλητών που πήραν μέρος ήταν όλα τα λεφτά και ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Δείτε εντυπωσιακά χάι λάιτς από τους αγώνες στην άμμο μέσα από την σελίδα του Flash Events που ήταν και υπεύθυνο για την διεξαγωγή του τουρνουά σε επίπεδο οργάνωσης και υπηρεσιών.