Πόσο υπέροχο είναι το δειλινό της Πάτρας; Πόσο πιο όμορφο μπορεί να γίνει μέσα ένα «κλικ» που θα αναδεικνύει την οπτική γωνία του φωτογράφου, το πώς δηλαδή το βλέπει μέσα από την δική του ματιά;

Ο Ευστάθιος Ζεϊνής μας έχει χαρίσει ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες στα social media, σε κάδρα και θεματικές ενότητες που έχουν χιλιό –φωτογραφηθεί, δίνοντας μας πάντα κάτι ξεχωριστό, βγάζοντας τα στο προσκήνιο και φανερώνοντας το μπρος στα μάτια μας μέσα από τις εικόνες του.

Δεν ξέρουμε ούτε ποιο είναι το μυστικό του, ούτε ακριβώς να προσδιορίζουμε τι είναι αυτό το ξεχωριστό. Ίσως ένα κρυφό – μυστικό στοιχείο της κάθε στιγμής που συλλαμβάνει, το οποίο στα μάτια των πολλών δεν είναι εύκολα αντιληπτό και αυτός το βγάζει στην επιφάνεια μέσα από την φωτογραφία του.

Ίσως πάλι είναι η αλήθεια της εικόνας του, απλή και αυθεντική έτσι όπως υπάρχει στην γύρω μας πραγματικότητα. Όπως και να έχει ένα ξεχωριστό και μοναδικό δειλινό έτσι όπως  φανερώνεται στην παρακάτω εικόνα που ανάρτησε στα social media είναι παρμένο από τα Συχαινά της Πάτρας.

Υπέροχο, έτσι;