Σταθερή αξία πια στον χώρο της τηλεόρασης, η Μαρία Μπεκατώρου θα συνεχίσει με το τηλεπαιχνίδι του Mega «The chase».

Η δημοφιλής παρουσιάστρια σε συνέντευξή της μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από το Τηλεάστυ μέχρι σήμερα και αν υπήρξαν άνθρωποι που την εκμεταλλεύτηκαν.

Δεύτερος χρόνος «The chase» στο Mega.

Ναι, και το απολαμβάνω και πάντα επιλέγω να κάνω πρότζεκτ που έχουν στοιχεία που θα με κάνουν να τα αγαπήσω. Το αγάπησα πολύ το «The chase» και μαθαίνω πολλά από το παιχνίδι. Αυτό μου λέει και ο κόσμος, μαθαίνουν και εκείνοι. Το πιο δυνατό στοιχείο του είναι πως οι παίκτες αντιμετωπίζουν άνθρωπο και όχι μηχάνημα.

Είναι πολύ ωραία που γύρισα στο Mega, με πολύ καλές συνθήκες και με πολύ ωραίους συνεργάτες. Γελάμε ασταμάτητα, σε σημείο να διακόπτονται τα γυρίσματα. Είναι πολλές ώρες, είναι πολύ απαιτητικά, αλλά μας δίνουν τέτοια χαρά...

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από το «κορίτσι Τηλεάστυ» μέχρι σήμερα;

Σε επίπεδο χαρακτήρα θα αφήσω να το κρίνουν οι άλλοι, αλλά γενικά έχω ωριμάσει, έχω μάθει να δουλεύω πιο μεθοδικά, να εκτιμώ τους σωστούς ανθρώπους και να μη συναναστρέφομαι με τοξικούς, που μου κάνουν κακό. Δεν τους θέλω καθόλου και νιώθω καλά γιατί έχω ανθρώπους που με αγαπούν πολύ.

Υπήρξαν άνθρωποι που σε εκμεταλλεύτηκαν;

Ναι, υπάρχει και αυτό στον χώρο μας. Εγώ είμαι πάντα καλοπροαίρετη και καχύποπτη -είναι συνδυασμός- και έτσι καταλαβαίνω πια αν οι άνθρωποι που είναι μαζί μου με εκτιμούν, γιατί έχω πάθει και έχω μάθει. Υπήρξα αφελής.

Αν στο μέλλον, για να κάνεις τηλεόραση, έπρεπε να παρουσιάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό, θα το έκανες ή θα προτιμούσες να μείνεις εκτός;

Δεν έχουμε πια την επιλογή να μένουμε πολύ εκτός τηλεόρασης. Βέβαια, κάνω αυτό που αγαπώ και κερδίζω χρήματα από αυτό, δεν έχω όμως την πολυτέλεια να κάθομαι και να μη δουλεύω. Ομως αν δεν μου άρεσε κάτι καθόλου, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω.

Πηγή:Secret