Λίγο η ζήλια, λίγο το γεγονός ότι η Βουλγάρα πρώην σύντροφός του είχε δανειστεί από αυτόν 15.000 ευρώ αλλά δεν του τα επέστρεφε, έβγαλαν εκτός εαυτού έναν 61χρονο Έλληνα ο οποίος στήθηκε έξω από το σπίτι της στις Αλυκές Βόλου και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα σηκώνοντας στο «πόδι» τη γειτονιά!

Το περιστατικό συνέβη στη 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ο «πιστολέρο» ενημερώθηκε πως στο σπίτι της γυναίκας θα πήγαινε ο πρώην σύζυγός της για να τη βοηθήσει στη μεταφορά επίπλων και έγινε έξω φρενών, καθώς θεώρησε ότι το ζευγάρι είχε ξανασμίξει. Άρπαξε το όπλο, πήγε κι αυτός στο σπίτι και όταν τους είδε να μεταφέρουν το κρεβάτι άρχισε να πυροβολεί, όπως αναφέρει το protothema.

Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και μετά από λίγο αστυνομικοί κατέσχεσαν το όπλο και προχώρησαν στη σύλληψη του 61χρονου, που ισχυρίστηκε ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά του και μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Όμως, οι γιατροί που τον εξέτασαν δεν διαπίστωσαν καρδιολογικό πρόβλημα.

Έτσι, ο 61χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς, παράβαση του νόμου περί όπλων και διατάραξη κοινής ειρήνης, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.