Μετανάστες με ταξί προσπάθησε να μεταφέρει ένα άνδρας, ωστόσο συνελήφθη.

Ο 52χρονος διακινητής, που επινόησε αυτό τον εμφάνταστο τρόπο, μετέφερε με ταξί τέσσερις παράνομους μετανάστες, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθη στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας (ύψος Καβαλλαρίου) από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά.
Τους έβαλαν στο πορτ-μπαγκαζ

Σε δυο άλλες περιπτώσεις παράνομης διακίνησης μεταναστών, δυο 23χρονοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης, στην Εγνατία Οδό, κοντά στα διόδια Ασπροβάλτας, κατά την προσπάθειά τους να μεταφέρουν στο χωρο των αποσκευών τους αλλοδαπούς.

Στη μία περίπτωση, βρέθηκαν στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ στην άλλη περίπτωση όπου ο 23χρονος οδηγός δεν συμμορφώθηκε αρχικά σε σήμα αστυνομικών και ακινητοποιήθηκε στη συνέχεια, βρέθηκαν άλλοι 3 αλλοδαποί, πάλι στον χώρο των αποσκευών του ΙΧ.

Επιπλέον, ακόμη μία σύλληψη έγινε το πρωί της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών, κοντά στον κόμβο Ασσήρου, ενός 22χρονου, ο οποίος μετέφερε δύο αλλοδαπούς στον χώρο των αποσκευών και άλλους δύο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, Μυγδονίας, Θέρμης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.