«Βροχή» τα ύποπτα τηλεφωνήματα σε διάφορα σπίτια της Πάτρας από αγνώστους, λίγο πριν τον Δεκεπενταύγουστο.

Οι άγνωστοι πίσω από την τηλεφωνική γραμμή κάνουν τάχα τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και ότι θέλουν να πάνε κάποια στιγμή για να επιδιορθώσουν βλάβες που υπάρχουν στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της περιοχής.

Με αφορμή αυτό ρωτούν τους ιδιοκτήτες ή τους ένοικους των σπιτιών πότε θα βρίσκονται εκεί για να περάσουν και να τους βρουν για να κάνουν τη δουλειά τους. Έτσι μαθαίνουν πότε το σπίτι που έχουν βάλει στο μάτι θα είναι άδειο για να πετύχουν τον σκοπό τους που δεν είναι άλλος από το να προχωρήσουν σε διάρρηξη και να πάρουν ότι βρουν.

Η ΔΕΗ αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν συνηθίζει την τακτική των τηλεφώνων για να πάει σε ένα σημείο και να προχωρήσει σε τεχνικές παρεμβάσεις. Το γεγονός αυτό έβαλε σε υποψίες αρκετούς Πατρινούς που έχουν δεχθεί τέτοιους είδους τηλεφωνήματα και έτσι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Η Αστυνομία από την πλευρά της συνιστά την προσοχή των πολιτών σε τέτοιου είδους ύποπτα τηλεφωνήματα και να μην δίνουν λεπτομέρειες στους αγνώστους που κάνουν τους υπάλληλους της ΔΕΗ.

Θυμίζουμε ότι τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου η Πάτρα θα ερημώσει και πάντα την περίοδο αυτή παρατηρούνται περισσότερες απόπειρες διαρρήξεων ή και διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα.

Για αυτό και η ΕΛ.ΑΣ. θα βρίσκεται σε επιφυλακή αυτές τις μέρες, αυξάνοντας τις περιπολίες της στο κέντρο, αλλά και στις συνοικίες.