Αναστάτωση υπάρχει στην Πάτρα και στον χώρο της εστίασης με τα όσα γίνονται με τις επιθέσεις με τα γκαζάκια.

Το συμβάν που έγινε στο κατάστημα της εστίασης στην Παντανάσσης, αλλά και τα δύο ακόμα ύποπτα περιστατικά σε καφετέρια κοντά στον χώρο του ΑΤΕΙ και σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, ήρθαν για να συνδυαστούν με τα προηγούμενα.

Ουσιαστικά το τελευταίο έναν χρόνο έχουν γίνει πέντε επιθέσεις με γκαζάκια σε καταστήματα της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης. Το πιο χαρακτηριστικό από τα περιστατικά αυτά είναι το γνωστό μαγαζί στην πλατεία Ψηλαλωνίων που κάηκε ολοσχερώς από τότε παραμένει κλειστό.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει τις έρευνες, όμως, μέχρι ώρας δεν υπάρχουν αποτελέσματα. Παρόλο που σε ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και οπτικό υλικό.

Οι δράστες ή ο δράστης ή ότι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις παραμένουν άφαντη, καθώς καμία από τις υποθέσεις αυτές δεν έχουν εξιχνιαστεί. Το γεγονός αυτό προβληματίζει και ανησυχεί τον κόσμο της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης.

Κι δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν ανοικτά τις προθέσεις τους ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αποτελέσματα από τις έρευνες, δεν θα αργήσει η ώρα που τέτοια περιστατικά θα επαναληφθούν.