Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Σήμερα μπορεί να έχεις μια ισχυρή αίσθηση ότι πρέπει να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου για να χειριστείς μια σημαντική ευθύνη. Μια φιλία ή συμμαχία μπορεί να σταθεροποιηθεί και είναι πιθανό να είναι σημαντική για τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Μπορεί να αισθάνεσαι επίσης ιδιαίτερα καλά, όταν κάνεις ώριμες επιλογές κι αυτό στο επιβεβαιώνουν τα γεγονότα. Απόψε φαίνεται να έχεις την ανάγκη να κάνεις κάτι εποικοδομητικό με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά κυλά ευχάριστα με τη συντροφιά και την κουβεντούλα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να λύσεις ένα περίπλοκο ζήτημα ή να ανακαλύψεις μια πηγή εισοδήματος. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της οικειότητας και νιώθεις έντονα την ανάγκη να εστιάσεις στις συναισθηματικές και πρακτικές προτεραιότητες σου. Μπορεί επίσης να αναλάβεις μια νέα ευθύνη που περιλαμβάνει σκληρή δουλειά ή να κάνεις κάποιες προσωπικές θυσίες αλλά αισθάνεσαι ότι αξίζει τον κόπο. Η συναισθηματική σου ζωή σε κάθε περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητες σου.

Δίδυμοι
Είσαι διατεθειμένη να λάβεις σοβαρά υπόψη σου ορισμένες περιοχές της ζωής σου. Ίσως να συνειδητοποιήσεις ορισμένους περιορισμούς ενός σχεδίου ή έργου τώρα, ή μπορεί να αισθανθείς λίγο δεσμευμένη καθώς ολοκληρώνεις περισσότερη δουλειά απ’ ότι είχες αρχικά προγραμματίσει. Είσαι σε θέση να εξετάσεις σοβαρά τους μακροπρόθεσμους στόχους που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες επικοινωνίες σου δημιουργούν προβληματισμό.

Καρκίνος
Σήμερα σε ενδιαφέρει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς με τη Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου. Υπάρχουν λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να βρεθούν τώρα και είναι πολύ πρακτικά. Η βελτίωση των συνηθειών και της υγείας σου πρέπει να είναι ο στόχος σου τώρα και ευτυχώς είσαι ήδη σε καλό δρόμο. Το αντίκτυπο της συμπεριφοράς σου απέναντι στον αγαπημένο σου τώρα θα φανεί. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Η Σελήνη σου δίνει τη δυνατότητα να καταφέρεις να δώσεις νόημα στις απολαύσεις σου και να εφαρμόσεις μια δομή όσο καλύτερα μπορείς. Θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον χρόνο σου και τείνεις να αναζητάς δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις, να ανταγωνιστείς ή να παίξεις. Οι εποικοδομητικές συνομιλίες ή οι δραστηριότητες με έναν σύντροφο ή φίλο, μπορούν να σου δώσουν κίνητρα για την επίτευξη των στόχων ή τις φιλοδοξίες σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά μπορείς να φλερτάρεις και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Παρθένος
Γνωρίζεις ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για να κάνεις μια δουλειά η οποία βοηθά ιδιαίτερα τους στόχους σου. Μια ωραία αίσθηση σου δημιουργεί η αντιμετώπιση της πραγματικότητας ή η ανταπόκριση στις ευθύνες σου. Είναι μια ωραία στιγμή για να τακτοποιήσεις τις καθημερινές ρουτίνες και συνήθειες σου. Κάτι δεν διαχειρίζεσαι σωστά στη σχέση με τον αγαπημένο σου γι’ αυτό και νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά. Εσύ που είσαι μόνη, αφουγκράσου τις πραγματικές σου ανάγκες.

Ζυγός
Η Σελήνη κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου για μερικές μέρες εμπνέοντας την επιθυμία να συνδεθείς, να επικοινωνήσεις και να επιδιώξεις την ενασχόληση σου με τα προσωπικά ενδιαφέροντα σου. Ενδεχομένως να βρεις πληροφορίες που θα δώσουν μια ελαφριά ώθηση στα σχέδια σου. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια αναθεώρηση μιας δέσμευσης ή να θελήσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, η επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χρειάζεται προσοχή.

Σκορπιός
Σήμερα μπορεί να αντιληφθείς νέα κίνητρα για θέματα και υποθέσεις σου που αφορούν στα χρήματα. Ίσως επίσης να θελήσεις να προσφέρεις περισσότερη τάξη, ομορφιά και δομή στον οικιακό ή τον ιδιωτικό σου κόσμο. Δεν ενδιαφέρεσαι για γρήγορες επιδιορθώσεις και εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που αντέχουν στον χρόνο. Εστίασε το ενδιαφέρον στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου και στα μελλοντικά σχέδια σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις ευχάριστα και χωρίς ένα μόνιμο σύντροφο δίπλα σου.

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να αισθανθείς ένα κύμα συναισθηματικής ενέργειας. Οι εποικοδομητικές συνομιλίες είναι πιθανές και χρήσιμες. Οι σημερινές ενέργειες είναι σταθερές και μπορεί να θέσουν τα θεμέλια για τη μελλοντική επιτυχία. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου εξελίσσεται όμορφα και τρυφερά. Εσύ που είσαι μόνη, μην μελαγχολείς και μην αφήνεις το μυαλό σου να σε γυρνά στο παρελθόν.

Αιγόκερος
Ενώ μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ένα σχετικό χαμόγελο, διάθεση για δράση και έναν ανοιχτό τρόπο σκέψης, με την κίνηση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μπορεί να νιώσεις πως οι γύρω σου θέλουν να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ. Άκουσε το ένστικτο σου καθώς αυτή είναι μια περίοδος του Σεληνιακού κύκλου που πρέπει να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου αν έχεις ένα σταθερό στόχο. Η σχέση με τον αγαπημένο σου παρέχει την συναισθηματική ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου χωρίς να περιμένεις την επιβεβαίωση κάποιου.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για τη συνεργασία ή την επιδίωξη ενός ειδικού έργου, καθώς η Σελήνη κινείται στον κοινωνικό σου τομέα. Καθώς προχωρά η μέρα γίνεσαι πιο παραγωγική και χρήσιμη. Οι σημερινές πτυχές είναι εξαιρετικές για να σου δώσουν μια έντονη αίσθηση των δυνατοτήτων σου έτσι ώστε να μην τις υπερβαίνεις ούτε να τις υποτιμάς. Ρίξε μια πιο ώριμη και ρεαλιστική ματιά στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφος σου κάτι προσπαθεί να σου πει ίσως και με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα έχει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Ίσως σήμερα να έχεις την ευκαιρία να φροντίσεις για εκκρεμή θέματα, προβλήματα ή απώλειες, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για την οργάνωση ή την επίλυση τους. Η ανάγκη να δεις μια σχέση ή ένα έργο στην αρχή μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγο άβολα. Η εκπλήρωση των ευθυνών σου στα εργασιακά χρειάζεται χρόνο. Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί έντονα.