Έχουν αγανακτήσει οι κάτοικοι της Πάτρας με το θέμα των σκηνιτών που διανυκτερεύουν σε διάφορα σημεία της πόλης, σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους.

Τελευταία η κατάσταση αυτή με τους σκηνίτες έχει γίνει έντονη στην Τριών Ναυάρχων. Το γεγονός ότι τα καταστήματα εστίασης έχουν κλείσει τα περισσότερα για Δεκαπενταύγουστο, αλλά και το σκοτάδι που επικρατεί στο πάνω μέρος του, έχει δώσει έδαφος στο να κάνει στέκι το σημείο οικογένεια ρομά.

Πρόκειται για οικογένεια που τριγυρνούσε συνήθως και περνούσε τις νύχτες, κυρίως στην περιοχή της πλατείας Ομόνοιας. Το βράδυ της Δευτέρας όμως είχαν κάνει κατάληψη στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην Τριών Ναυάρχων.

Μάλιστα δύο άτομα από αυτούς κοιμούνταν στη κούνια που υπάρχει στην παιδική χαρά για τα παιδάκια ΑμεΑ άλλα και στα παγκάκια ή και σε άλλα σημεία του περιφραγμένου χώρου.

Κάτοικοι της περιοχής ζητούν την προστασία της παιδικής χαράς που έχει δώσει ζωή στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων και σε αυτή πηγαίνουν για να παίξουν αρκετά παιδιά μαζί με τους γονείς τους.