Δεν έπρεπε να απουσιάσει κανείς Υπουργός και Βουλευτής και φυσικά και ο Πρωθυπουργός τις ημέρες αυτές από την έδραν του Κοινοβουλίου. Οι καιροί δεν είναι κατάλληλοι για διακοπές και για θαλάσσια λουτρά μακράν της Αθήνας. Στην ύπαιθρον δεν συμπάσχουν οι Βουλευτές με τα συμβαίνοντα και διαταράσσοντα την Ελλάδα, όσον κατά τεκμήριον αν ήσαν στα βουλευτικά τους έδρανα. Στην ύπαιθρον έρχονται σε επαφές συχνές με τους γνωστούς και ψηφοφόρους και υπόσχονται «τον ουρανόν με τ’ άστρα» όπως συμβαίνει πάντα και ο Λαός πείθεται χωρίς αντίδραση. Προσφάτως βουλευτής βρέθηκε σε πανηγυρικήν εορτην σε νησί και σε συζητήσεις που είχε άκουσε από πολλούς πολλά παράπονα για κυβερνητικές αστοχίες. Και αντί άλλου είπε

Στο τέλος ο Λαός θα αναγνωρίσει το έργον μας και θα μας ψηφίσει!!!

Γι’ αυτό πηγαίνετε στην επαρχίαν; Για προπαγάνδα;;

Η Ελλάδα αυτήν την στιγμήν συγκλονίζεται από παρακολουθήσεις τηλεφώνων πολιτικών, δημοσιογράφων και άγνωστον ποίων άλλων κατηγοριών. Κάτι που σημαίνει ότι ο βασικός αυτός πυλώνας ασφαλείας της χώρας δεν λειτουργεί καλώς. Και το θλιβερόν είναι ότι οι παρακολουθήσεις γινόταν κατ’ εντολήν ξένων χωρών! Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και υπουργοί και βουλευτές να κάνουν διακοπές!! Δεν έπρεπε μόνοι τους να γυρίσουν αμέσως στην Αθήνα; Όχι βεβαίως, γιατί είναι το 15αύγουστον και θα συναντήσουν πολλούς γνωστούς, θα έχουν την τιμητικήν τους ως εκπρόσωποι της Κυβερνήσεως στην Τήνον και στην Πάρον αλλά και σε άλλες πόλεις και χωριά:

Η Χώρα πλήττεται από βαρείας μορφής εγκλήματα που την ταπεινώνουν διεθνώς. Λαθρέμποροι τσιγάρων οργιάζουν . διακινητές παρανόμων μεταναστών δεν παύουν «να εργάζονται» καθημερινώς! Πως βρέθηκε φονιάς σε ολίγα 24ωρα στα σύνορα αναμίξ με μετακινήσεις εποίκων;

Οι τούρκοι μας επιτίθενται συνεχώς ποικιλοτρόπως και η μόνη αντίδρασή μας είναι η έκδοση κάποιας διπλωματικής απαντήσεως, τετριμμένης, ενώ εκείνοι κατοχυρώνουν την επέκτασή τους!

Τα δάση μας καίγονται αδιακόπως. Ποιοί συγκινούνται;

Τα καθημερινώς συμβαίνοντα που είναι επισφαλή για την Ελλάδα δεν επιτρέπουν διακοπές. Να γυρίσουν πίσω τώρα όλοι. Εδώ στην Αθήνα, να εορτάσουν το 15αύγουστο, μήπως αντιληφθούν ότι υπάρχει και μια άλλα μορφή ζωής εκτός από την επί έτη συνηθισμένην! Μαλλον καλόν θα κάμει στην Ελλάδα.