Σε… ρινγκ μετατράπηκε η πλατεία του χωριού Πλώρα του Δήμου Γόρτυνας, την ώρα που γινόταν γλέντι όταν τρεις άνδρες ηλικίας 26, 28 και 32 χρόνων συνεπλάκησαν με έναν 23χρονο. Κάποιοι από τους κατοίκους της περιοχής που παρενέβησαν έβγαλαν ακόμη και όπλα για να τους χωρίσουν, ευτυχώς χωρίς να τα χρησιμοποιήσουν!

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν οι «πρωταγωνιστές» του θλιβερού επεισοδίου, αφού έφαγαν και ήπιαν, βγήκαν εκτός ορίων και αναποδογύρισαν ένα τραπέζι, με αποτέλεσμα να δεχθούν την παρατήρηση κάποιου από τους παρευρισκόμενους. Αυτό στάθηκε η αφορμή να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ τους και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Το επεισόδιο έληξε όταν ένας 23χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία καταγγέλλοντας ότι τρία άτομα τον ξυλοκόπησαν και προκάλεσαν φθορές.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Φαιστού, που έφτασαν στο σημείο όταν το γλέντι είχε πια διαλυθεί, περισυνέλεξαν έναν κάλυκα. Στη συνέχεια, έκαναν έλεγχο σε έναν 28χρονο και βρήκαν στο όχημά του μία καραμπίνα, λάμες και μαχαίρια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κατοχή όπλων, σωματική βλάβη και φθορά ξένης περιουσίας. Οι άλλοι δύο «νταήδες», ο 26χρονος και ο 32χρονος, αναζητούνται από τις αρχές.