Η Ελένη Φουρέιρα ακυρώνει σταθμούς περιοδείας, ενώ άλλαξε και τα πλάνα της για το χειμώνα.

Η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα είναι τελειομανής και πάντα δίνει τον καλύτερο εαυτό της σε κάθε σόου που παρουσιάζει. Μάλιστα μετά τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις, είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να επαναλάβουν την επιτυχημένη καλλιτεχνική σύμπραξή τους στο νυχτερινό κέντρο Teatro και τη νέα χειμερινή σεζόν.

Ωστόσο, τα πλάνα ακυρώθηκαν και αυτό στάθηκε αφορμή για ψιθύρους ότι κάτι τρέχει με την υγεία της Ελένης Φουρέιρα, ενώ δεν είναι λίγα τα σχόλια που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η φημολογία τελευταία επικεντρώνεται σε πιθανή της εγκυμοσύνη, ενώ εκείνη δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει κάτι, ενω και οι αναρτήσεις της στα social media είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και δεν αφήνουν περιθώρια για εκτιμήσεις.

Σύμφωνα ανάρτηση του newsbreak.gr η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι έγκυος. Η ελληνίδα σόουγουμαν αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα στο γόνατό της, που την αναγκάζει σε αποχή από τα live της, συνολικής διάρκειας έξι μηνών. Μίας και οι εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα βασίζονται στην κίνηση και το χορό, η τραγουδίστρια αποφάσισε να απέχει αυτό το διάστημα.