Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις που θα αλλάξουν την οπτική σου για τα πράγματα, αγαπητέ Κριέ. Αν έχεις ανασφάλειες, μίλα με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και άκου την γνώμη τους. Φρόντισε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε κρατούν στο παρελθόν και βάλε δυναμικά πλώρη για το μέλλον.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου, βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτήν την Τρίτη. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι πιο έντονη, ενώ και η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες!!!

Δίδυμοι

Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό αυτήν την ημέρα. Μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου και σε στεναχωρούν. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, θα γίνουν σημαντικές αλλαγές σήμερα στην ζωή σου και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη, γεγονός που θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα σου μαζευτούν ακόμα περισσότερες και δεν θα μπορείς να κοντρολάρεις.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται στη ζωή σου και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Προχώρα με σωστό πρόγραμμα και με γνώμονα την λογική σου επεδίωξε να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα και το πλανητικό σκηνικό θα παίξει παιχνίδια με τα νεύρα και τις αντοχές σου. Προσπάθησε να μην ανακατεύεις τρίτα άτομα στις υποθέσεις σου και φρόντισε να τις λύνεις μόνος σου.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα περάσεις κάποια αγωνία γύρω από τα οικονομικά σου, καθώς αναμένεται να προκύψουν απρόοπτα έξοδα. Η αποφασιστικότητα σου θα σε σώσει από πολλές καταστάσεις που σε δυσκολεύουν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που περίμενες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις ανατροπές.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύεις. Ευνοούνται οι κοινωνικές σχέσεις και καλό είναι να τις αξιοποιήσεις για την πρόοδό σου.