Δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει πίσω ως προς το αίτημα αποφυλάκισής της η Ρούλα Πισπιρίγκου. Παρά τη νέα ποινική δίωξη για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας, των δυο πρώτων παιδιών της, η 34χρονη μητέρα από την Πάτρα θέλει το αίτημα να κατατεθεί.

Πριν από μερικές μέρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε ξανά στον ανακριτή για να της ασκηθεί ποινική δίωξη για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας. Τα δυο κοριτσάκια ήταν τα πρώτα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου που έφυγαν μυστηριωδώς από τη ζωή.

Παρά τις εξελίξεις, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει στην επιθυμία που εξέφρασε από την πρώτη στιγμή της προφυλάκισής για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωτζίνας: θέλει να κάνει αίτημα αποφυλάκισης γιατί θεωρεί πως τόσο τα στοιχεία για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, όσο και εκείνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, είναι αδύναμα.

Το αίτημα όμως παίρνει… αναβολή εξαιτίας της διπλής εισαγγελικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Και η παράταση θα είναι τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο οπότε και η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται ν’ απολογηθεί.

Και ενώ επιμένει στο να κατατεθεί το αίτημα αποφυλάκισης, η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε τα γενέθλιά της και τη γιορτή της στη φυλακή. Η 34χρονη μητέρα από την Πάτρα είχε γενέθλια στις 5 Αυγούστου. Την ίδια μέρα το 2015 είχε γεννηθεί και η Μαλένα.

Την περασμένη Παρασκευή στις φυλακές Κορυδαλλού, την επισκέφθηκε η οικογένεια της. Κατά την επιστροφή στην Πάτρα τα μέλη της οικογένειας τέλεσαν τρισάγιο στον τάφο της Μαλένας.