Ο 21χρονος Πακιστανός δεν είχε σκοπό να παραδοθεί από την πρώτη στιγμή που δολοφόνησε την άτυχη 17χρονη Νικολέτα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι. Το σχέδιο του ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό του από την αρχή και αυτό ήταν να φύγει από την χώρα με σκοπό να αποφύγει πάση θυσία την σύλληψη. Από τις διασταυρώσεις της αστυνομίας προκύπτει ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δεν είχε χαρτιά, ενώ ήταν δηλωμένος με 2 διαφορετικά ονόματα και 3 διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.

Ο σύντροφος της 17χρονης, δεν φαίνεται μετανιωμένος για το αποτρόπαιο έγκλημα. Ενώ και χθες σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων πριν προσέλθει στον εισαγγελέα ήταν ανέκφραστος και απαθής.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα του 21χρονου δημιούργησαν ένα μυστήριο αναφορικά με την ταυτότητά του. Παλιότερα είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ από ότι φαίνεται κάθε φορά δήλωνε άλλο όνομα, και άλλη ημερομηνία γέννησης. Συνολικά 3 διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης και 2 διαφορετικά ονόματα. Άραγε, η αδικοχαμένη Νικολέτα γνώριζε το πραγματικό του όνομα ή της είχε δώσει ψεύτικο;

Το σχέδιο του 21χρονου να φύγει από την χώρα.

Από την ώρα της δολοφονίας της Νικολέτας μέχρι την ώρα που επιβιβάστηκε στο τρένο για την Θεσσαλονίκη, μεσολάβησαν μόλις 80 λεπτά. Προφανώς, δεν “σπατάλησε” ούτε λεπτό, ήταν αποφασισμένος να μην συλληφθεί.

Ο Πακιστανός, αφού μάζεψε τα πράγματά του μετά την δολοφονία της 17χρονης και άφησε τα κλειδιά του διαμερίσματος στο εσωτερικό, επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και είπε ότι επρόκειτο να φύγει για Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια συνάντησε έναν φίλο του στον Σταθμό Λαρίσης και ακολούθως επιβιβάστηκε στο τρένο.

Το σήμα του κινητού του εντοπίστηκε στην Ειδωμένη, αλλά μέχρι να τον εντοπίσουν οι Έλληνες αστυνομικοί είχε φύγει. Όπως έγινε γνωστό, ο 21χρονος είχε πάρει μαζί του τόσο το δικό του κινητό όσο και της 17χρονης. Το κινητό του από το στίγμα έδειξε ότι είχε φτάσει στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ όπως διευκρινίστηκε αργότερα, εκεί πέταξε και τα δύο τηλέφωνα. Εξάλλου, το τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας, όπως ανέφεραν αρμόδιοι αξιωματικοί, δεν μπορούσε να εντοπιστεί γιατί δεν είχε κάρτα SIM.

Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης είχε καταφέρει να περάσει στη Βόρεια Μακεδονία, αλλά χάρη στη φωτογραφία του καταζητούμενου και στη συνεργασία των Αρχών της γειτονικής χώρας, συνελήφθη άμεσα.