Ο ALPHA, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εντάσσει στο ανανεωμένο πρόγραμμά του μία νέα, μεγάλη παραγωγή.

Πρόκειται για τη δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία ένα επιτελείο ταλαντούχων ηθοποιών αναβιώνει την κουλτούρα μιας άλλης εποχής, που έχει «γράψει» στο DNA του Έλληνα.

Ο ALPHA ετοιμάζει πληθώρα καινούργιων προτάσεων, που υπάγονται στον τομέα της μυθοπλασίας. Μία από αυτές είναι η δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβριο στην prime time ζώνη. Τη διασκευή σεναρίου υπογράφουν οι Γιάννα Κανελλοπούλου-Γιώργος Μακρής, η σκηνοθεσία ανήκει στην Κατερίνα Φιλιώτου, ενώ τους χαρακτήρες που θα αλλάξουν τις νύχτες μας ενσαρκώνει ένα επιτελείο ταλαντούχων ηθοποιών με διακρίσεις και σημαντική πορεία στον χώρο. Αυτοί είναι οι Βασίλης Μπισμπίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, ΤάσοςΛέκκας, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Ντένης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη από την Αθήνα και πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε φυσικούς χώρους.

Η υπόθεση

Ο ALPHA, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εντάσσει στο ανανεωμένο πρόγραμμά του μία νέα, μεγάλη παραγωγή. Πρόκειται για τη δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία ένα επιτελείο ταλαντούχων ηθοποιών αναβιώνει την κουλτούρα μιας άλλης εποχής, που έχει «γράψει» στο DNA του Έλληνα.

Η σειρά διαδραματίζεται στο Αγρίνιο, αρχές της δεκαετίας του ’80. Με φόντο το νυχτερινό μαγαζί «Όνειρο», πίσω από το λαμπερό μακιγιάζ, τα φανταχτερό ρούχα και τους δυνατούς προβολείς, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της νύχτας. Αναβιώνει η κουλτούρα μιας άλλης εποχής, που έχει «γράψει» στο DNA του Έλληνα. Παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων αλλά και διαφορετικών κόσμων. Της νύχτας και του περιθωρίου από τη μία, της ημέρας και της έννομης τάξης από την άλλη. Οι δύο κόσμοι, πολύ σύντομα, θα έρθουν κοντά για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου. Καθώς τα μυστικό όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δύο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί μέσα απ’ τις στάχτες και οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν ποιος είναι στ’ αλήθεια ο κόσμος γύρω τους, όπως και ο εαυτός τους. Γιατί κάτω από τη σκληρότητα και την υποκρισία, η μοίρα όλων μας είναι κοινή.

Πηγή: My tv