Τη μία δουλειά μετά την άλλη κλείνει η Πατρινή ηθοποιός Έλλη Τρίγγου που πλέον θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα και σημαντικότερα ονόματα στον θεατρικό και στον ευρύτερο υποκριτικό χώρο.

Η Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες έχει καταφέρει μέσα από την ενσάρκωση της Αντιγόνης, σε μία από τους πιο συζητημένες παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού να πείσει άπαντες για το θεατρικό της ταλέντο και ότι είναι μία πρωταγωνίστρια σημαντικού βεληνεκούς, με πολλές ακόμα δυνατότητες εξέλιξης.

Την επόμενη θεατρική σεζόν θα την δούμε σε ένα ακόμα θεατρικό έργο εξίσου σπουδαίο. Συγκεκριμένα η εταιρία παραγωγής, Happy Productions και η σκηνοθέτιδα Λίλλυ Μελεμέ θα ανεβάσουν το έργο «Dogville» και την κεντρική ηρωίδα στην παράσταση στο θέατρο Νέος Ακάδημος θα ερμηνεύσει η Έλλη Τρίγγου.

Πρόκειται για ένα έργο-γροθιά που ξεγυμνώνει τα κατώτερα ένστικτα της ανθρώπινης φύσης, τους προσωπικούς υπολογισμούς, την εκμετάλλευση, τον ρατσισμό και την υποκρισία.

Το Dogville αποτελεί μιαν αλληγορία για την αγάπη, τη σύγχρονη κοινωνία, τη φοβία, τη δειλία, τη συγχώρεση. Η υπόθεση διαδραματίζεται στην ομώνυμη απομονωμένη κωμόπολη, όπου καταφθάνει κυνηγημένη από εγκληματίες η γοητευτική Γκρέις (Έλλη Τρίγγου).

Η παράσταση «Dogville» με κεντρική ηρωίδα την Έλλη Τρίγγου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας θεατρικής σεζόν, στο Θέατρο Νέος Ακάδημος στην Αθήνα.