Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ανήλικες ηλικίας 17 και 15 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από πολυκατάστημα ρούχα και είδη καλλωπισμού.

Οι κατηγορούμενες έγιναν άμεσα αντιληπτές από τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίες τις ακινητοποίησε και παρέλαβε τα κλεμμένα προϊόντα.

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 14χρονος ημεδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, που αναζητείται διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο και αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό
των 800 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε θέσει σε λειτουργία εντός του καταστήματος, στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική που υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Σύλληψη ημεδαπή για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Αιγιαλείας μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών, όπλου και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μια συσκευασία, που περιείχε 2,5 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, μια σιδερογροθιά, ένα πιστόλι με 14 αβολίδωτα φυσίγγια των 9mm
και 38 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 55,5 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης.

Τρεις συλλήψεις για ηχορύπανση

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, τρεις ημεδαποί άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχαν θέσει σε λειτουργία εντός των καταστημάτων,
στερεοφωνικά συγκροτήματα, συνδεδεμένα με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική που υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι καλλιεργούσε οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, σε ποιμνιοστάσιο του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.