Η Κριστίνα Ρίτσι θυμάται την πρώτη φορά που έμαθε για την ομοφυλοφιλία. Μιλώντας στην εκπομπή «Andy Cohen Live», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Τζόνι Ντεπ της εξήγησε τι είναι η ομοφυλοφιλία όταν ήταν εννέα ετών.

Εκείνη την εποχή, η Ρίτσι βρισκόταν στα γυρίσματα της πρώτης της ταινίας «Mermaids» (Γοργόνες) το 1990 - στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Ο Τζόνι είναι στην πραγματικότητα ο άνθρωπος που μου εξήγησε τι είναι η ομοφυλοφιλία όταν ήμουν εννέα ετών», είπε η 42χρονη σήμερα Ρίτσι στον παρουσιαστή Άντι Κοέν, ο οποίος τη ρώτησε πώς προέκυψε το συγκεκριμένο θέμα.

«Συνέβαινε κάτι στο πλατό και κάποιος δεν ήταν καλός με κάποιον άλλο. Και έλεγαν: "Ω, καλά, μπορεί να είναι ομοφοβικός"», θυμήθηκε. «Και τότε είπα: “Λοιπόν, δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό”. Και ήμουν στο τροχόσπιτο της Γουινόνα Ράιντερ και είπε: 'Δεν ξέρω πώς...' και πήρε στο τηλέφωνο τον Τζόνι και εκείνος μου το εξήγησε».

Η πρωταγωνίστρια του «Yellowjackets» είπε ότι ο Ντεπ περιέγραψε την ομοφυλοφιλία με «τους πιο απλούς όρους» και «πολύ αντικειμενικά».

«Είχε πει: “Είναι όταν ένας άντρας θέλει να κάνει σεξ με έναν άντρα. Και όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει σεξ με μια γυναίκα”», μοιράστηκε. «Και εγώ είπα: “Α, εντάξει”».

Ο παρουσιαστής υπογράμμισε το γεγονός ότι η Ράιντερ έβαλε τον Ντεπ να εξηγήσει τη σημασία της ομοφυλοφιλίας στη Ρίτσι, αντί να το κάνει η ίδια ή να την βάλει να απευθυνθεί στη Σερ, η οποία επίσης πρωταγωνίστησε στις «Γοργόνες».

«Μου αρέσει που η Γουινόνα πήρε τηλέφωνο τον Τζόνι για να μάθεις αυτή την ιστορία, που δεν μπορούσε να την ξεστομίσει με κάποιο τρόπο».

Η Ρίτσι αστειεύτηκε: «Ξέρω ότι έπρεπε να τρέξουμε αμέσως εκεί».

Η Ράιντερ, 50 ετών, και ο Ντεπ, 59 ετών, άρχισαν να βγαίνουν το 1989, την ίδια χρονιά κατά την οποία γυρίστηκε η ταινία «Γοργόνες». Το πρώην ζευγάρι -που πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία «Edward Scissorhands» το 1990- αρραβωνιάστηκε μόλις πέντε μήνες μετά το πρώτο τους ραντεβού, πριν τελικά χωρίσουν το 1993.