Αν μη τι άλλο, το φετινό καλοκαίρι σηματοδότησε την επιστροφή στην κανονικότητα όπως τη γνωρίζαμε το 2019.

Ύστερα από δύο χρόνια περιορισμών οι θερινοί μήνες του 2022 συνδυάζονται με γάμους δίχως περιορισμούς, πανηγύρια στην ύπαιθρο, γεμάτα κλαμπ και μπουζούκια, διακοπές χωρίς μάσκες όπως και… επιστροφές γνωστών – άγνωστων Αχαιών, οι οποίοι είτε το θέλουν είτε όχι, με τη διαδικτυακή παρουσία τους και μόνο καταφέρνουν να προκαλούν αναστάτωση.

Για γνωστό Πατρινό ανήκει η τελευταία περιγραφή, ο οποίος μετά από την απουσία από τη δημοσιότητα του το 20’ και το 21’ λόγω πανδημίας, αποφάσισε να κάνει και πάλι αυτό που η φύση τον προίκισε, να γίνεται νούμερο ένα θέμα συζήτησης με τις topless φωτογραφίες του.

Ο ίδιος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν αναφορές του patrasevents με τα κατορθώματα του, καθώς οι σεξουαλικές του ορμές "ακούστηκαν" για τα καλά σε παραλίες της Δυτικής Ελλάδας το 2015, ενώ το 2016 και αφού ντύθηκε γαμπρός, προτίμησε να κάνει τις διακοπές του τον Σεπτέμβρη για να απολαύσει ανέμελες στιγμές με την σύζυγο του χωρίς... παρατηρήσεις.

Ένα χρόνο μετά η Δυτική Αχαΐα είχε γίνει πόλος έλξης εξαιτίας του ενώ το 2018 η θέα του στοργικού πατέρα, του πρόσθεσε το στοιχείο που του έλειπε θα έλεγε κανείς, ώστε να γίνει το απόλυτο sex symbol της περιοχής. Τελευταία φορά που απασχόλησε με τα… καμώματα του ήταν το 2019, όταν μια παρέα φοιτητριών μετέτρεψαν για χάρη του την τότε επιτυχία “Μαμά”, τραγουδώντας του ανάλογα.

Ερχόμενοι στο σήμερα, μια από τις αγαπημένες του ασχολίες, η γυμναστική, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μιας και το νέο μέλος της οικογένειας αλλά και οι περιορισμοί στα γυμναστήρια ελέω covid, δεν του άφησαν χώρο και χρόνο για τις ασκήσεις του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να χάσει τη γράμμωση του, αλλά… όπως έλεγαν οι παλιοί «ουδέν κακό αμιγές καλού», καθώς η... ζουμερή κοιλιά που προέκυψε είναι αυτή που λειτουργεί σαν… μπαρούτι για τα γυναικεία βλέμματα, έτοιμο να εκραγεί όταν ποζάρει ημίγυμνος στο κρεβάτι.

Άλλωστε, όπως έχει αποδειχτεί, το “χτιστό” δεν είναι απαραίτητο ποθητό, με το "ασθενές" φύλλο να αναζητά πρωτίστως όλο το “πακέτο” αλλά χωρίς υπερβολές.

Σε αυτό το "μότο" φαίνεται πως βασίζεται ο Πατρινός… Johnny Bravo, "ρίχνοντας" κάθε τόσο το facebook με τις λήψεις τους.

Τα μπάνια έτσι για τον ίδιο έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα αυτό το καλοκαίρι, εστιάζοντας όχι να δροσίζει τις διαδικτυακές του φίλες, αλλά να τους προκαλεί... μεγαλύτερο καύσωνα, για ευνόητους φυσικά λόγους.

Σε κάθε περίπτωση, δεν δείχνει πέρα από κολακευμένος να δίνει συνέχεια στις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά του, καθώς η οικογένεια του είναι πάνω απ’ όλα, όπως λέει στους στενούς του κύκλους.

Όσο για το παράπονο των κοριτσιών; Είναι πως δεν ασχολείται επισταμένως με το λογαριασμό του στο instagram, ζητώντας του επιτακτικά με μηνύματα στο messenger να γίνει πιο ενεργός, καθώς στο συγκεκριμένο social, είθισται οι φωτογραφίες να είναι πιο σέξι, κάτι που το δίχως άλλο του ταιριάζει γάντι.