Την αγαπημένη του Βάλια Ψωμιάδη παντρεύτηκε ο Πατρινός ανερχόμενος ηθοποιός  Άγγελος Ανδριόπουλος.

Ο Άγγελος Ανδριόπουλος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας που την περασμένη θεατρική σεζόν ανέβηκε στο σανίδι του Εθνικού Θεάτρου, ενώ τηλεοπτικά τον είδαμε να παίζει και στην γνωστή σειρά «Άγριες Μέλισσες», διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά του.

Ο γάμος με την αγαπημένη του Βάλια Ψωμιάδη που έχει και αυτή σχέση με τα καλλιτεχνικά τεκταινόμενα αφού εργάζεται σε γνωστή εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εύρεση ηθοποιών και μοντέλων για ταινίες, σειρές, θέατρο και διαφημίσεις, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους φίλους του ζευγαριού στα social media, κυρίως από ηθοποιούς και ανθρώπους του χώρου.

Ο Πατρινός ηθοποιός κοινοποιώντας ένα υπέροχο και συγκινητικό κείμενο ευχήθηκε να έχει έναν καλό βίο με την συνοδοιπόρο του, σε μία ανάρτηση με δεκάδες likes. Οι στίχοι του Χιλιανού ποιητή Πάμπλο Νερούδα ήταν το… κερασάκι στην ανάρτηση.

«Θέλω να κάνω μαζί σου/ αυτό που κάνει κι η άνοιξη στις κερασιές» αναφέρει ένας εξ αυτών. Να ζήσετε παιδιά και από εμάς.

(Η φωτογραφία είναι από το facebook).