Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» μιας και ο δεύτερος κύκλος έρχεται προσεχώς στο Μεγάλο Κανάλι με στόχο να ανατρέψει όλα τα δεδομένα για τους τηλεθεατές. Από τον… κανόνα δεν θα ξεφύγει, όμως, η σχέση της Ιουλίας με τον Κουράκο καθώς ο γάμος τους θα περάσει μια μεγάλη κρίση.

Όταν ο γιατρός ενημέρωσε την Ιουλία ότι μόνο με εξωσωματική θα έχει ελπίδες να μείνει έγκυος, εκείνη ξέσπασε και ξεκαθάρισε στον άνδρα της ότι δεν σκοπεύει να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Αν και για την ώρα ο Κουράκος παραμένει ήσυχος στο πλευρό της, τα πράγματα φαίνεται πως θα αλλάξουν άρδην στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του MEGA.

Αυτό το ζήτημα του ζευγαριού αναμένεται να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια στον γάμο του, κάτι που θα φέρει και σύννεφα στη σχέση τους μιας και παραμένει η επιθυμία του Κουράκου να γίνει πατέρας. Σε πρώτο πλάνο, όμως, αυτό που θα φέρει τους δυο ήρωες πραγματικά «απέναντι» θα είναι η υπόθεση της Αθηνάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φαίδρας Στάθη στο Τηλέραμα, ο Κουράκος έκανε ένα μεγάλο λάθος στη διαχείριση αυτής της υπόθεσης και η Ιουλία θα του το επισημάνει. Θεωρεί ότι θα έπρεπε να διαχειριστεί την υπόθεση με μεγαλύτερη διακριτικότητα και να μην κάνει τη σύλληψη την ώρα του γάμου μπροστά σε τόσο κόσμο. Επίσης, πιστεύει ότι εκείνη τουλάχιστον θα έπρεπε από πριν να την είχε ενημερώσει. Ο Κουράκος όμως θα είναι ανένδοτος. Υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά του δεν τις συζητά με κανέναν!

Επίσης, καθότι ακέραιος, ο Κουράκος θα ισχυριστεί ότι δεν επεφύλασσε κάποια ιδιαίτερη μεταχελίρηση στην Αθηνά επιδή τους συνδέουν οικογενειακές σχέσεις. Η Ιουλία δεν δέχεται τις δικαιολογίες του. Θεωρεί πως ο τρόπος του προκάλεσε ένα μεγάλο πλήγμα στο όνομα της οικογένειας.