Μια ενδιαφέρουσα και φιλόδοξη προσπάθεια ξεκινάει η ομάδα «Πάτρα, η πόλη της Καρδιάς μας», υπό το σύνθημα «Για την Πάτρα μας, ρε γαμώτο……».

Όπως αναφέρει η ομάδα και ο διαχειριστής της, πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπουρδούλης:

«Ξεκινάμε μια δύσκολη και μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε την βοήθειά σου. Αν γνωρίζεις π.χ. το σπίτι που:

– Γεννήθηκε η Τασσό Καβαδία

-Έμενε ο Κωστής Στεφανόπουλος

-Έζησε ο Τόνης Μαρούδας

– Έμενε ο Γεώργιος Παπανδρέου

-Μεγάλωσε η Μέμα Σταθοπούλου

-Έμενε ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος

-Γεννήθηκε ο Κωστής Παλαμάς

– Γεννήθηκε η Πόλυ Πάνου

-Έμενε ο Μίκης Θεοδωράκης

– …….………………, ενημέρωσέ μας.

Η Ομάδα μας ξεκινά να φτιάξει τον χάρτη με τα σπίτια που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, έζησαν ή έφυγαν από κοντά μας γνωστοί Πατρινοί, αλλά και άλλα κτίρια με ιστορική αξία και θέλουμε την βοήθεια σου…..

Στείλε μας τα στοιχεία που ξέρεις και η ομάδα θα φροντίσει να τα βλέπουν όλοι στους χάρτες πλοήγησης της Google και της Apple… Μοίρασε την γνώση σου!!!!!

ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗ……

Να μάθουμε και να μάθουν όλοι για την Πάτρα μας και τους Ανθρώπους που προσέφεραν στην κοινωνία και στον πολιτισμό της χώρας μας και όχι μόνο!!!!! Καλό θα είναι (χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό) να μας στέλνετε και μια φωτογραφία, από το αντίστοιχο σπίτι.

Τις προτάσεις σας μπορείτε να τις στέλνετε στην ομάδα μας και ΚΥΡΙΩΣ στο συντονιστή της συγκεκριμένης προσπάθειάς μας Γιώργο Σταυρόπουλο (George Stavropoulos) στο messenger και στο Email: [email protected]». Η παρακάτω φωτογραφία είναι από ανάλογη προσπάθεια στην Αθήνα».