Ένα υπέροχο πολυκατάστημα γυναικείων ειδών. Άνθρωποι χαμογελαστοί, άνθρωποι σκυθρωποί, μακιγιαρισμένοι, καθωσπρέπει. Ακίνητοι σαν κούκλες στη βιτρίνα. Η βιτρίνα φωτεινή, λαμπερή, πολύχρωμη. Αλλά τι κρύβει η πίσω όψη; Πόσα μυστικά σκεπάζει το φως; Τραπουλόχαρτα και χαρτονομίσματα αιωρούνται. Χρυσές λίρες πέφτουν από τα χέρια. Ένα όπλο γυαλίζει στο ημίφως. Δάκρυα κυλούν στα γυναικεία μάγουλα ανακατεμένα με μάσκαρα και ρίμελ. Το μυστήριο δεν λύνεται ούτε όταν τα φώτα ανοίξουν, ούτε όταν οι σκιές εξαφανιστούν.

«Ο Παράδεισος των κυριών», η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία, μας ταξιδεύει στα 60΄ς και η υπέροχη μουσική που ντύνει το τρέιλερ φέρνει σε πρώτο πλάνο την αίσθηση της εποχής. Μια πλούσια σειρά με φινέτσα αλλά και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη. Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του «Παραδείσου» κρύβονται ψέματα κι έρωτες, επιθυμίες και πόθοι, ίντριγκες και δολοφονίες. Οι ζωές των πρωταγωνιστών σε πρώτο πλάνο, στη βιτρίνα, φαντάζουν ευτυχισμένες και γεμάτες, τι συμβαίνει όμως όταν το πολυκατάστημα κλείνει και οι ζωές αυτές κλείνονται στα σπίτια τους;

Η δραματική σειρά εποχής «O Παράδεισος των κυριών», μια μεγάλη και φιλόδοξη υπερπαραγωγή με υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, πλαισιωμένη με λαμπερούς πρωταγωνιστές, μεταφέρει τον τηλεθεατή στο κλίμα και το ιστορικό πλαίσιο της δεκαετίας του ’60, μιας δεκαετίας από τις σημαντικότερες της νεότερης ιστορίας για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο όλο τον κόσμο.

Concept: JOB Athens
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μπέκος

Δείτε το τρέιλερ