Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Με τον Ερμή να μετακινείται στο ζώδιο της Παρθένου δείξε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου και ακολούθησέ τες. Αν και είναι περίοδος διακοπών δεν σταματάς να σκέφτεσαι και να λαχταράς την εξέλιξή σου στα επαγγελματικά. Θέλεις να αλλάξεις τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου ή να ρυθμίσεις το πρόγραμμά σου με τέτοιον τρόπο που να διώξεις το άγχος. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βελτιώνεται ωστόσο θα πρέπει να μετριάσεις την τάση σου να κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εάν είσαι μόνη, μην λες όχι σε προτάσεις και προκλήσεις φίλων.

Ταύρος
Με τη μετακίνηση του Ερμή γίνεσαι πιο εκφραστική και επικοινωνιακή κυρίως με τα παιχνίδια του έρωτα και του φλερτ. Διεκδικείς δυναμικά τον ερωτικό σύντροφό σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το υποτονικό λίγο κλίμα στα εργασιακά, σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με παλιές εκκρεμότητες που είχες την τάση να παραβλέπεις. Εάν πρόκειται να κλείσεις κάποιες νέες συμφωνίες προτίμησε αυτό το διάστημα που ο λόγος είναι πιο σαφής και συγκεκριμένος.

Δίδυμοι
Απολαμβάνεις την ηρεμία του σπιτιού, της οικογένειας και των αγαπημένων σου προσώπων με τον Ερμή να μετακινείται στον συναισθηματικό 4ο οίκο σου. Η επικοινωνία επίσης στα εργασιακά διευκολύνει τις συζητήσεις ή τις νέες συμφωνίες. Ο χρόνος σου γενικά περνά ευχάριστα είτε βρίσκεσαι διακοπές ή συνεχίζεις να απολαμβάνεις την ησυχία της πόλης. Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για χαλάρωση και ξεκούραση και κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να περάσεις καλά.


Καρκίνος
Ο Ερμής μετακινείται σήμερα στο αναλυτικό και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου και σε κάνει πιο ανοιχτή και επικοινωνιακή με τους γύρω σου. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και σου δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου μέσα από το φλερτ, αλλά και να διευρύνεις τους επαγγελματικούς στόχους σου. Η συνέπεια και η δύναμη της πειθούς σου σε κάνει να κερδίζεις έδαφος και να αναδεικνύεις τις ικανότητές σου. Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει μαζί με τις θερμοκρασίες και ο έρωτας πρωταγωνιστεί.

Λέων
Ο Ερμής στον τομέα των χρημάτων και των πόρων σου από σήμερα και έως τις 26/8 σε βοηθά να βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν ή να αναθεωρήσεις τον τρόπο διαχείρισής τους. Αν και οι μέρες δημιουργούν την ανάγκη απόδρασης από την καθημερινότητα και προφανώς αυξημένων εξόδων, εσύ αποφασίζεις -και το κάνεις πράξη- να γίνεις πιο συνετή με τα έξοδα και τις σπατάλες. Η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον μέσα από νέες γνωριμίες και δραστηριότητες.

Παρθένος
Από σήμερα ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο μέχρι τις 26 του μήνα φέρνει πρακτικές ιδέες για τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητάς σου. Η δύναμη του λόγου σου, σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις έδαφος στη διεκδίκηση των στόχων σου, αλλά και να αναπτύξεις την κοινωνικότητά σου. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, έχεις την ικανότητα να μαγέψεις τον οποιονδήποτε και να τον κάνεις θαυμαστή σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μπορείς να εκφράσεις όλα αυτά που επιθυμείς και να γίνουν πραγματικότητα.

Ζυγός
Με τον Ερμή στον τομέα της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας οι μέρες σου αποκτούν νόημα. Μπορείς να αποκτήσεις νέους φίλους και να μπεις σε κατάλληλα κυκλώματα που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ακόμα και στα εργασιακά. Νιώθεις έντονη την ανάγκη να εφαρμόσεις αλλαγές στη ζωή σου που θα σε αναζωογονήσουν και θα σου επιτρέψουν να κάνεις και πάλι όνειρα. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνεται θεαματικά.

Σκορπιός
Καιρός να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με φίλους, να οργανώσεις έστω και μικρές ευχάριστες αποδράσεις για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς. Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει πολύ κόσμο στο πλάι σου που με τις ιδέες τους θα αποκτήσεις νέα κίνητρα. Απόλαυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου, κάντε πράγματα μαζί και επαναλάβατε τις μαγικές στιγμές του παρελθόντος που εμπεριείχαν πάθος και ρομαντισμό.

Τοξότης
Ο Ερμής σήμερα μετακινείται στον τομέα της καριέρας σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητές σου και να διακριθείς. Ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές, οι επαφές και οι επικοινωνίες με συνεργάτες έχουν ενδιαφέρον αν τις διαχειριστείς σωστά. Δεν φοβάσαι να αναλάβεις νέες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες. Το παιχνίδι του έρωτα σε εξιτάρει για αυτό και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο. Εάν είσαι μόνη, αποκλείεται αυτό το καλοκαίρι να μην γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα γιατρέψει τις πληγές σου και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

Αιγόκερος
Θέλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη διασκέδαση, την προσωπική σου απόλαυση αλλά και την ξεκούρασή σου. Ο Ερμής από τον επεκτατικό 9ο οίκο σου σε αναζωογονεί και σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις και να βιώσεις διαφορετικές ίσως και μοναδικές εμπειρίες. Μέχρι και τις 26/8 δεν αποκλείεται να δεχτείς μια πρόταση συνεργασίας που θα σου δώσει την ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου. Το φλερτ παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου για αυτό και δεν σταματάς να λικνίζεσαι στον χορό του έρωτα.

Υδροχόος
Με τον Ερμή από σήμερα στον τομέα των πόρων αλλά και του πάθους, σου δίνεται η δυνατότητα να βρεις τις ισορροπίες σου και να επαναφέρεις την ασφάλεια και τη σιγουριά στους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες αυξαίνονται κι έτσι μπορείς να εξασφαλίσεις ίσως κάποιους καλούς διακανονισμούς με παλιές σου οφειλές ή ακόμα και να ανακαλύψεις νέες πηγές εσόδων. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αποκτά το πάθος και τον ρομαντισμό που χρειάζεσαι κι αν είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες μπορούν να καταλήξουν σε σχέσεις ζωής.

Ιχθείς
Η μετακίνηση του Ερμή σε κάνει πιο ανοιχτή στην επικοινωνία και πιο κοινωνική. Έχεις την ανάγκη αλλά και την ευχέρεια να εκφράσεις, να αναγνωρίσεις και να μοιραστείς τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου κυρίως με αυτούς που αγαπάς και νιώθεις κοντά σου. Απόφυγε σήμερα τις συγκρούσεις ή τις διαφωνίες στον εργασιακό χώρο σου, εάν δεν είσαι διακοπές. Η σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνει τα πάνω της λόγω του ότι έχεις περισσότερο χρόνο και διάθεση να του αφιερωθείς. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και μην είσαι τόσο αυστηρή με την κριτική σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.