Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της, καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Τόσο η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας όσο και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής λατρεύουν τις γάτες και γι’ αυτό έχουν στο σπίτι τους τρία υπέροχα γατάκια! Δεν ήταν λίγοι οι διαδικτυακοί φίλοι της που ανησύχησαν μάλιστα για την εγκυμοσύνη της, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος για τοξόπλασμα.

Η Μαίρη Συνατσάκη προέτρεψε τις γυναίκες που την ακολουθούν να μιλήσουν με τον γιατρό τους και αποκάλυψε ότι έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για τοξόπλασμα πριν μείνει έγκυος.

«Προφανώς και θα κάνετε ό,τι σας πει ο γιατρός σας! Εγώ είχα κάνει προληπτικά αιματολογικές εξετάσεις για τοξόπλασμα πριν από την εγκυμοσύνη και στις αιματολογικές που κάνω κάθε 4-5 βδομάδες ξανά τσεκάρουμε για τοξόπλασμα. Το μόνο που δεν κάνω από την πρώτη στιγμή είναι να καθαρίζω εγώ τις τουαλέτες των γατιών. Είναι γάτες σπιτιού, εμβολιασμένες, δεν βγαίνουν ούτε στο μπαλκόνι και δεν μου απαγόρευσε τίποτα άλλο ο γιατρός μου» αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη.