Οι ταινίες από 04/08/2022 έως 10/08/2022 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Bullet Train

Στην ταινία Bullet Train, ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο. Από τον σκηνοθέτη της ταινίας Deadpool 2, David Leitch, το τέλος της γραμμής δεν είναι παρά η αρχή μιας ανεξέλεγκτης, συναρπαστικής διαδρομής στη σύγχρονη Ιαπωνία.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς
Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ, Τζόι Κινγκ, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Άντριου Κότζι, Χιρογιούκι Σανάντα, Μίχαελ Σάνον, Σάντρα Μπούλοκ
Διάρκεια: 126 λεπτά
Είδος ταινίας: Δράσης, Θρίλερ

Easter Sunday / Διακοπές με την Οικογένεια

Ο διάσημος stand-up κωμικός Τζόι Κόι πρωταγωνιστει στην ξεκαρδιστική κωμωδία ''Διακοπές με την Οικογένεια''. Ο Τζόι επιστρέφει στο πατρικό του για να γιορτάσουν οικογενειακά το Πάσχα, με πολύ φαγητό, γέλιο, γκρίνια, τσακωμό, αγάπη και παρεξηγήσεις!

Σκηνοθεσία: Τζέι Χαντρεσεκάρ                      

Πρωταγωνιστές: Τζο Κόι, Τζίμι Ο. Γιανγκ, Τία Καρέρε, Μπράντον Γουάρντελ, Εύα Νομπλεζάντα, Λίντια Γκαστόν, Ασίφ Αλί, Ρόντνεϊ Το, Γιουτζίν Κορδέρο, Τζέι Τσαντρασέκαρ, Τίφανι Χάντις, Λου Ντάιμοντ Φίλιπς

Κατηγορία: Κωμωδία

Lightyear (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
Απολαύστε το ολοκαίνουργιο γεμάτο δράση trailer και την αφίσα από την νέα ταινία των studios της Disney και της Pixar “Lightyear,” μια πρωτότυπη ταινία animation που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Ιουνίου 2022. Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αφηγείται την ιστορία του Buzz Lightyear—του ήρωα που είναι η πηγή έμπνευσης του ομώνυμου παιχνιδιού—συστήνοντας τον θρυλικό Space Ranger που κέρδισε γενιές οπαδών.
Σκηνοθεσία: Άνγκους Μακλέιν
Ακούγονται οι:
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Καταλληλότητα: K

Bigfoot Family / Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Ο αγαπημένος Μεγαλοπατούσας και η οικογένειά του επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για μια αξέχαστη περιπέτεια! Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί,οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

Σκηνοθεσία: Τζερεμί Ντεγκρουσόν, Μπεν Στάσεν
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 1.29’

Thor: Love And Thunder

H νέα ταινία των Marvel Studios «Thor: Love and Thunder» βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού (Chris Hemsworth) σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης. Η απόσυρση του Θορ, όμως, διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο γνωστό ως Γκορ, ο Θεός Σφαγέας (Christian Bale), που θέλει να αφανίσει τους θεούς. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ ζητά τη βοήθεια
της Valkyrie (Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi) και της πρώην του, Τζέιν Φόστερ (Natalie Portman), η οποία, προς έκπληξη του Θορ, χειρίζεται ανεξήγητα εξίσου καλά με το Θορ το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir. Μαζί ξεκινάνε για μια κοσμική περιπέτεια για να ανακαλύψουν την πηγή της εκδικητικής μανίας του Θεού Σφαγέα και να τον σταματήσουν προτού είναι αργά.

Σκηνοθεσία: Τάικα Γουαϊτίτι
Πρωταγωνιστές: Κρις Χέμσγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Τέσα Τόμσον, Κρίστιαν Μπέιλ,
Τάικα Γουαϊτίτι
Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια: 1.59’

OSS 117: From Africa with Love / Μυστικός Πράκτορας OSS 117: Από την Αφρική με Αγάπη

1981. O ΟSS 117, είναι ξανά κοντά μας. Σε αυτή την αποστολή – πιο δύσκολη, πιο επικίνδυνη και πιο καυτή από ποτέ! – βρίσκεται στη Αφρική, με σκοπό να προστατέψει έναν πρόεδρο από επαναστάτες, και αναγκάζεται για πρώτη φορά να συνεργαστεί με τον νέο και πολλά υποσχόμενο πράκτορα OSS 1001. Αντικαταστάτης, συνεργάτης ή ανταγωνιστής; Η τρίτη ταινία στις μυστικές περιπέτειες του κατασκόπου OSS 117.

Σκηνοθεσία: Νικολά Μπεντός
Πρωταγωνιστές:
Ζαν Ντιζαρντέν, Πιέρ Νινί, Μελοντί Καστά
Κατηγορία:
Κωμωδία
Διάρκεια:
117 λεπτά


Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία