Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Μαρία Ανδρέου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Μανούσο Μανουσάκη.

Πώς είναι να συνεργάζεται κανείς με τον Μανούσο Μανουσάκη;

Ο Μανουσάκης είναι τεράστιος σκηνοθέτης και όποιος δουλεύει μαζί του ζει μια ευλογία και μια πολύ δημιουργική εμπειρία. Ο Μανούσος καθοδηγεί τους ηθοποιούς με γλύκα. Έχει μια έμφυτη ευγένεια, αγαπά τους ηθοποιούς και στα γυρίσματά του δεν ακούγονται φωνές, αφού δεν θέλει νεύρα ούτε και να το παίζει εξουσία.

Είναι πολύ απλός άνθρωπος, δουλευταράς, θα σε πιάσει στο φιλότιμο. Για μένα, ο Μανουσάκης είναι κορυφή, ένας ήρεμος, σεμνός άνθρωπος. Λατρεύει τη γνώση και τη μεταδίδει. Οι ηθοποιοί γίνονται φίλοι του. Αγγίζει ψυχές, σε διορθώνει με αγάπη. Έχω παίξει σε τριάντα τηλεοπτικές σειρές και έχω την ευθύνη των λόγων μου. Ξέρω ποιος είναι ο Μανούσος.

Είμαι 32 χρόνια στο θεατρικό σανίδι και δεν έχω χάσει σεζόν. Είμαι συνεχώς παρών, εκτός από τη σεζόν της πανδημίας. Φέτος το καλοκαίρι παίζω στην παράσταση «Θέλει τέχνη ο έρωτας», μια ωραία κομεντί, γιατί ο κόσμος θέλει να γελάσει και το χειμώνα θα βρεθώ στο μιούζικαλ του Γιώργου Βάλαρη «Ο μπακαλόγατος» με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Γιώργο Αρμένη και μια πλειάδα ηθοποιών.