Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι για τη Ρεγγίνα Μακέδου που εδώ και καιρό, δίνει τον δικό της αγώνα ενάντια στη λευχαιμία.

Όπως είχε ενημερώσει η χορεύτρια, η μεταμόσχευση της είχε δημιουργήσει κάποιες επιπλοκές, όμως πλέον αναρρώνει στο σπίτι της.

Η Ρεγγίνα Μακέδου το πρωί της Τρίτης 2/8, έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με την πορεία της υγείας της.

Σχετικά με το πώς είναι και αν επέστρεψε σπίτι, απάντησε: «Το κορίτσι είναι πολύ καλύτερα, απομόνωση στο σπίτι. Προσέχω πολύ και προχωράμε! Ναι, είμαι σπίτι, κοιμάμαι άνετα δεν κουβαλάω παντού τους ορούς, τρώω ζεστό φαγάκι, έχω παρέα τη μαμά μου».

Σε ερώτηση για το πότε θα γίνει εντελώς καλά, η Ρεγγίνα Μακέδου απάντησε: «Ξέρει μόνο Θεός, κανείς άλλος. Μπορεί λίγους μήνες, μπορεί πάνω από χρόνο. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, εξετάσεις θα κάνω για χρόνια».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως γενικά νιώθει καλά, αλλά είναι κουρασμένη, καθώς το σώμα θέλει χρόνο για να συνυπάρξει με τον νέο μυελό. Αναφορικά με το πώς περνάει τη μέρα της, είπε: «Τώρα που είμαι σπίτι, απλά σηκώνομαι πιο πολύ, κάνω λίγες ασκήσεις γιατί πρέπει να κρατήσω το σώμα μου ζωντανό, παίρνω 37 χάπια τη μέρα... Βλέπω τηλεόραση και κοιμάμαι γιατί νιώθω κούραση και το βράδυ βόλτα».