Νέα επίσκεψη του επιστημονικού επιτελείου της BERGMANN KORD στην Πάτρα, Παρασκευή 6 έως Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Η BERGMANN KORD προσκαλεί και πάλι τους ενδιαφερόμενους της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας σε προσωπικά ραντεβού διάγνωσης & ενημέρωσης για τις θεραπείες τριχόπτωσης και τη μεταμόσχευση μαλλιών, από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 8 Απριλίου 2012.

Το επιστημονικό επιτελείο της BERGMANN KORD θα πραγματοποιήσει δωρεάν Διαγνωστικούς Τριχολογικούς Ελέγχους και θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις νεότερες θεραπείες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών  FUT & FUE.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να κλείσουν δωρεάν ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στο 2610 424545.

BERGMANN KORD Πάτρας
Βόλου 63A, Κάτω Συχαινά   
Τ.: 2610 424545
W: www.kord.gr
E: [email protected]

Η BERGMANN KORD, η πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα και ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, ιδρύθηκε το 1979. Ως ιατρικός οργανισμός εξειδικευμένος στην επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, η BERGMANN KORD ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής και state-of-the-art know-how, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες & εξελιγμένες μεθόδους.

Η επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης είναι η μοναδική δραστηριότητα της BERGMANN KORD και ο συνδυασμός απόλυτης εξειδίκευσης και πολυετούς εμπειρίας επιτρέπει την εφαρμογή των πιο προηγμένων & αποτελεσματικών επιστημονικών λύσεων.

Η πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό επιτελείο της BERGMANN KORD και μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της κλινικής καταγράφονται οι περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα - περισσότερες από 60.000.

Η BERGMANN KORD εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας στη Μεταμόσχευση Μαλλιών, το οποίο ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008 και αποτελεί επίσημη επιβεβαίωση της υψηλής επίδοσης & οργάνωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Επιστημονικά κέντρα της BERGMANN  KORD λειτουργούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρόδο, Λευκωσία, Λεμεσό και Σκόπια.