Συστατικά

3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο ψιλοκομμένα
6 μεγάλες χρωματιστές πιπεριές
2 φλ. ζωμό κότας
2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μαϊντανό φρεσκοτριμμένο
1 μεσαία κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά καρ
1 φλ. χυμό φρέσκιας ντομάτας
αλάτι
πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

Βάζεις το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση και το αφήνεις να βράσει καλά μέχρι να μαλακώσει
Το βγάζεις από τη φωτιά και το κόβεις σε πολύ μικρά καρέ
Ρίχνεις σε ένα μπολ τα κομμάτια κοτόπουλου με 1 ½ κούπα παρμεζάνα, το σκόρδο, το μαϊντανό την ψιλοκομμένη πιπεριά, το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις καλά
Καθαρίζεις το εσωτερικό κάθε πιπεριάς αφαιρώντας τους σπόρους, τις πλένεις καλά και τις τοποθετείς σε ένα ταψί
Τις γεμίζεις με το μείγμα από κοτόπουλο που έχεις ετοιμάσει
Ρίχνεις την υπόλοιπη παρμεζάνα πάνω από τις πιπεριές και προσθέτεις το ζωμό
Σκεπάζεις το ταψί με αλουμινόχαρτο και αφήνεις τις πιπεριές να ψηθούν στους 180 oC για 1 περίπου ώρα
Σερβίρεις βάζοντας στο πλάι φρέσκο μαϊντανό και προαιρετικά τριμμένη παρμεζάνα

Πηγή: tlife.gr