H Μαίρη Συνατσάκη περιμένει το πρώτο της παιδί και η χαρά της δεν περιγράφεται. Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Τι είχε πει για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά
Σε συνέντευξή της το 2015 στο περιοδικό «People», η Μαίρη Συνατσάκη είχε πει για το ενδεχόμενο να αποκτήσει το δικό της παιδί: «Αν με ρωτούσες πριν από 5 χρόνια θα σου έλεγα πως πρώτη θα παντρευτεί η Αλίκη (η δίδυμη αδελφή της). Τώρα βλέπω την αδελφή μου να αλλάζει τρόπο σκέψης σε αυτό το θέμα και εμένα να μου αρέσει όλο και περισσότερο η ιδέα της οικογένειας. Η μητρότητα είναι στο κεφάλι μου ως το σημαντικότερο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου. Κάτι σαν επίτευγμα. Και δεν θα το κάνω επιπόλαια… Μέχρι τα 35 μου θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδί».

Μηνύματα αγάπης
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση η Μαίρη Συνατσάκη δέχτηκε άπειρα μηνύματα τόσο από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όσο και από τους ακόλουθούς της στα social media. Με μία νέα ανάρτηση θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι της έστειλαν για να της ευχηθούν, ενώ δήλωσε πως είναι πολύ συγκινημένη.