Είναι μόλις 25 ετών και την βλέπουμε να έχει εμφανιστεί ήδη σε ορισμένες από τις πιο  σημαντικές μουσικές σκηνές της Πάτρας, όπως στο «Χάραμα Θερινόν» το περασμένο καλοκαίρι και στο Metropolis φέτος.

Το όνομα της είναι Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου και εκτός από την αγάπη της για το τραγούδι είναι φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης και Οργάνωσης του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ μιλάει τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά και ρωσικά.

«Κάθε άνθρωπος έχει  μια κλίση ή αλλιώς ένα ταλέντο. Εγώ ανακάλυψα από μικρή ότι με έχει κερδίσει το τραγούδι. Βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι η μητέρα μου είναι καθηγήτρια μουσικής και μου έδωσε τα πρώτα ερεθίσματα» μας λέει σχετικά με το τι ήταν αυτό που την έκανε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Η μουσική είναι ένας τρόπος να υπάρχεις ,να αισθάνεσαι, να αγαπάς, να επικοινωνείς . Ένας τρόπος να αναπνέεις, να εκτονώνεσαι, να ξεκουράζεσαι. Ένας τρόπος να ζεις  και όσα σε αγγίζουν να γίνονται βίωμα μέσα από τους στίχους των τραγουδιών».


Η ίδια έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στο λαϊκό και στο έντεχνο τραγούδι. «Θεωρώ ότι ταιριάζουν πιο πολύ στην προσωπικότητα μου. Βέβαια έχω πειραματιστεί και σε άλλα είδη, αλλά η κατεύθυνση μου νομίζω πλέον είναι προς τα εκεί».

Την ρωτάμε για το ποιες είναι οι τρεις τραγουδίστριες που αποτελούν πρότυπο της. «Η Μαρινέλλα, η Άννα Βίσση και η Νατάσα Θεοδωρίδου» μας απαντά και μας το εξηγεί: «Κατά την γνώμη μου και οι τρεις έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους με το δικούς τους μοναδικό στυλ στο ελληνικό μουσικό στερέωμα και όχι μόνο».

Οι μουσικές σκηνές της Πάτρας θεωρείς ότι επαρκούν και μπορούν να εκπληρώσεις τις απαιτήσεις ενός νεαρού τραγουδιστή που τώρα ξεκινά την πορεία του. «Η Πάτρα έχει αξιόλογα και ποιοτικά μαγαζιά» μας λέει πάνω σε αυτό. «Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που δούλεψα και δουλεύω σε μερικά από αυτά και συνεργάστηκα και συνεργάζομαι ακόμα και τώρα με μεγάλους καλλιτέχνες».


Αυτό που την φοβίζει σχετικά με το τραγούδι και την απόφαση της να το ακολουθήσει είναι «η αβεβαιότητα λόγω τον δύσκολων καιρών και καταστάσεων που ζήσαμε και ζούμε», ενώ αυτό που της δίνει δύναμη είναι «η αγάπη μου για αυτό που κάνω και οι δικοί μου άνθρωποι που είναι πάντα δίπλα μου».

Όσο για τα σχέδια της; «Τα σχέδια μου είναι πολλά, αλλά προτιμώ να πηγαίνω βήμα - βήμα αργά και σταθερά . Αυτό γιατί ο χώρος χρειάζεται υπομονή και αγάπη». Όμως το όνειρο και τις φιλοδοξίες που έχει για το τραγούδι μας τις αποκαλύπτει λέγοντας μας:

«Θα ήθελα να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα στην ελληνική μουσική σκηνή. Αυτό είναι το όνειρο μου». Για την πάντως δείχνει να χαίρεται το γεγονός ότι παίρνει και δίνει αγάπη στη σχέση με τον κόσμο μέσα από τις εμφανίσεις της στο Metropolis.

«Είμαι από την Πάτρα και χαίρομαι που ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει».