Θλίψη στο Ρωμανό της Πάτρας για τον θάνατο του 94χρονου Γεωργίου Παναγόπουλου, ο οποίος υπήρξε από τους μακροβιότερους προέδρους της κοινότητας Ελεκίστρας, αποτελούμενη από τα χωριά: Ρωμανός Ελεκίστρα και Πουρναρόκαστρο.

Ήταν εκλεγμένος πάνω από 15 χρόνια κατά την διάρκεια της εικοσαετίας 1960 – 1980 και άφησε πολύ σημαντικό έργο για τον τόπο του και θεωρείται από τους αναμορφωτές της κοινότητας καθώς με την υπογραφή του προχώρησε το έργο διάνοιξης δρόμων που ένωσε τα τρία χωριά, προχώρησε σε ασφαλτοστρώσεις, σε διάνοιξη του δικτύου ύδρευσης, σύνδεση με την Αστυνομική Συγκοινωνία, διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων πλατειών, χώρους αναψυχής ενώ επί των ημερών του ιδρύθηκε ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Ρωμανός».

Με την σύζυγό του Νικολίτσα απέκτησαν πέντε παιδιά και ευτύχησε να αποκτήσει επτά εγγόνια και να φύγει ήρεμα και γαλήνια για το μεγάλο ταξίδι.

Η κηδεία του θα γίνει στις 11:30το πρωί στην εκκλησία του χωριού.

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε με ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας Κωνσταντίνος Μπουρδούλης, ο οποίος συνδέεται συγγενικά με τον εκλιπόντα. Όπως έγραψε ο κ. Μπουρδούλης:
«Έφυγε» ένας άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης, που τον αγαπούσαν και τον σεβόντουσαν όλοι.
«Έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, από το Ρωμανό, επί 20ετία Πρόεδρος της Κοινότητας Ελικίστρας.
«Έφυγε» ο πρωτοπόρος εργάτης της τοπικής αυτοδιοίκησης που άλλαξε τη μορφή των χωριών της περιοχής του (Ρωμανός-Ελικίστρα-Πουρναρόκαστρο).
«Έφυγε» η προσωποποίηση της Εντιμότητας, της Καλοσύνης, της Αγάπης για το συνάνθρωπο……….
«Έφυγε» στα 94 χρόνια του, στο σπίτι του, γαλήνια και αγκαλιασμένος από την οικογένειά του, όπως επιθυμούσε.
Καλό ταξίδι θείε Γιώργο και Καλό Παράδεισο.
Όλοι μας θα σε θυμόμαστε με αγάπη!
Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Νικολίτσα και στα παιδιά του Αλίκη, Ευανθία, Θανάση, Ελένη και Αθηνά.