Τις διακοπές στο νησί των ανέμων απολαμβάνει η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της και τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη εδώ και καιρό μιας που το ζευγάρι ετοιμάζει τη βάφτιση.Σχεδόν καθημερινά η όμορφη Χριστίνα μοιράζεται μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο νησί παρέα με τα μωρά της.

Βουτιές στη θάλασσα, βόλτες στα γραφικά σοκάκια και όμορφες στιγμές με τα παιδιά της είναι στο καθημερινό της πρόγραμμα ενώ όταν ο Σάκης αποδεσμεύεται από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις που τον κρατούν στην πρωτεύουσα περνά μαζί τους μοναδικές στιγμές.

Σε μια τέτοια τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε μια από τις διασημότερες παραλίες του νησιού. Τις εντυπώσεις βέβαια «έκλεψε» η Χριστίνα Μπόμπα με το καλλίγραμμο κορμί της.Πόζαρε αρετουσάριστη και μαγνήτισε τα βλέμματα με το μικροσκοπικό μωβ μπικίνι της μέσα στο νερό.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ανοίγοντας πρόσφατα διάλογο με τους followers της αποκάλυψε πόσα κιλά είναι και πόσα ακόμη θέλει να χάσει ώστε να φτάσει στα κιλά που ήταν πριν την εγκυμοσύνη της.

«Είμαι 66! Έχω ακόμα 8 για να χάσω και να φτάσω στα πριν την εγκυμοσύνη!!! Αλλά δε με νοιάζει καθόλου», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια υπαντώντας σε ερώτηση follower.