Ο Σασμός, η σειρά που αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη τη σεζόν που πέρασε, επιστρέφει το φθινόπωρο με έναν συναρπαστικό δεύτερο κύκλο. Ο Στάθης Μαντζώρος, ο πιο αγαπημένος καφετζής της ελληνικής τηλεόρασης, σε συνέντευξη που δίνει στο 7 ΜΕΡΕΣ Tv και την Μαρία Ανδρέου, τονίζει πως στον επόμενο κύκλο το χωριό θα είναι στα κόκκινα.

«Η Άνω Ποριά θα πάλλεται, ένα χωριό μπερδεμένο και στα κόκκινα. Θα μπουν νέοι χαρακτήρες και θα ανακατέψουν πιο πολύ τα πράγματα και ο Παντελής θα παίξει, όπως πάντα, πολύ σημαντικό ρόλο σε όσα συμβούν», λέει ο Στάθης Μαντζώρος.

Όσο για το αν ο Παντελής υποψιάζεται ότι ο Μανώλης ξέρει πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς και δεν τον καταδίδει, ο ηθοποιός είναι κατηγορηματικός στην απάντησή του.

«Αν ήξερε ο Παντελής ότι ο γιος του γνωρίζει, θα τον έπαιρνε, θα τον πήγαινε στον Φραγκιαδάκη και ο Μαθιός θα ήταν ήδη στη φυλακή. Ο Παντελής έχει αξίες. Μιλάμε για φόνο, για αφαίρεση ζωής και θα το απέκρυβε; Ούτε του περνάει από το μυαλό ότι ο Μανώλης κουβαλάει τέτοιο βάρος, ότι παθαίνει κρίσεις πανικού, ότι έχει δοσοληψίες με τον Μαθιό, ότι δεν κοιμάται τα βράδια».