Θετικός στον κορωνοϊό ήταν σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του σε παραλία της Σίφνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «lamiareport» ο 23χρονος φοιτητής από το πρωί της Τρίτης δεν αισθανόταν καλά. Το μεσημέρι έκανε self test και βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ συμπτώματα είχε ακόμα ένας από την παρέα, ωστόσο το τεστ του ήταν αρνητικό.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει, ακόμα, κάποια επίσημη σύνδεση του θανάτου με το γεγονός ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Πώς έγινε η τραγωδία στη Σίφνο

Όπως μεταδίδει η τοπική ειδησεογραφική σελίδα «lamiareport», ο 23χρονος είχε πάει στη Σίφνο για διακοπές με φίλους του από τη Λαμία, σε κάμπινγκ. Το απόγευμα της Τρίτης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, μαζί με την παρέα του πήγε στην παραλία και, αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία και έκανε εμετό, έχασε τις αισθήσεις του.

Οι φίλοι του έτρεξαν να βοηθήσουν και κάλεσαν ασθενοφόρο ενώ αναζήτησαν και ιδιώτη γιατρό στο κάμπινγκ. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, αναφέρει το «lamiareport», ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο και οι φίλοι του άτυχου νέου προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Ο 23χρονος φοιτητής παρελήφθη από το ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο ΚΥ της Σίφνου. Εκεί τον παρέλαβαν οι γιατροί σχεδόν χωρίς σφυγμό και για 40 περίπου λεπτά προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Η σορός του 23χρονου έφτασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά και σήμερα το πρωί θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά, η οποία θα ρίξει φως στην αιτία θανάτου του αδικοχαμένου φοιτητή.