Υλικά

¾ φλιτζανιού τριμμένη φέτα χαμηλών λιπαρών
4 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σουσάμι
Σποράκια κύμινο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, το γιαούρτι και τον άνηθο. Πλάθουμε με το χέρι μας μικρά μπαλάκια σαν μπουκίτσες. Σε ένα άλλο μπολ αναμιγνύουμε το πιπέρι, το σουσάμι και το κύμινο. Ρίχνουμε ένα ένα τα μπαλάκια τυριού μέσα στα μπαχαρικά και τα ρολάρουμε ώστε να κολλήσουν σε όλη την επιφάνειά τους. Όταν τελειώσουμε με όλα τα μπαλάκια τυριού τα παγώνουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα πριν τα σερβίρουμε.

Πηγή: neadiatrofis.gr