Πολλά είναι τα παράπονα από τους δικυκλιστές για το αποτέλεσμα των εργασιών που έγιναν στην παλαιά εθνική οδό από το ύψος της στροφής του Τσαούση μέχρι τα Βραχνέικα και μετά.

Οι εργασίες αφορούσαν την βελτίωση του οδοστρώματος της παλαιάς εθνικής οδού και για τον λόγο αυτόν έπεσε καινούργια άσφαλτος, κυρίως στα σημεία εκείνα που υπήρχαν πολλές λακκούβες.

Το αποτέλεσμα όμως είναι τραγικό, σύμφωνα με τους δικυκλιστές και ο δρόμος έχει γίνει άκρως επικίνδυνος αφού τα τούμπια και τα ανώμαλα σημεία του οδοστρώματος είναι τόσα πολλά που με δυσκολία μπορούν να κρατήσουν την ισορροπία και το τιμόνι.

Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τις αναφορές τους και τα όσα λένε, ότι αναγκάζονται να πηγαίνουν στη μέση του δρόμου με το μηχανάκι τους εκεί που είναι η παλιά άσφαλτος και όχι στα πλαϊνά σημεία που είναι η καινούργια αφού εκεί γνωρίζουν ότι θα υπάρχει πρόβλημα.

Τόσο χάλια είναι η κατάσταση. Πέρα από τις λακκούβες, σύμφωνα με τις αναφορές δικυκλιστών, αλλά και κατοίκων της περιοχής, με την ρίψη της νέας ασφάλτου έχουν βυθίσει και φρεάτια, με αποτέλεσμα τα τούμπια σε αυτά τα σημεία να είναι ακόμα πιο επικίνδυνα.

Η διαδρομή λοιπόν από τον Τσαούση έως στα Βραχνέικα και το αντίστροφο έχει γίνει εφιάλτης για τα μηχανάκια και ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για τα ποδήλατα και τους ποδηλάτες.

Το πιο ωραίο από όλα; Είναι ότι οι εργασίες αυτές συνεχίζονται και στο υπόλοιπο της παλαιάς εθνικής οδού φτάνοντας στα Τσουκαλέικα και από εκεί στα Καμίνια…