Μεταμορφώθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου για τις ανάγκες της φωτογράφισης Spring–Summer 2022 του οίκου MM6 Maison Margiela.

Η όμορφη ηθοποιός που διατηρεί αρκετούς φίλους στην Πάτρα μέσα από το πέρασμα της στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και την παραγωγή της Τρισεύγενης, αναδεικνύει μέσα από τις φωτογραφίες της Μάρας Δεσύπρη ένα διαφορετικό δυναμικό και εξωπραγματικό ύφος που ξενίζει.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στη γνωστή τηλεοπτική σειρά του Mega «Η γη της Ελιάς», διανύοντας από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας της.

Στην φωτογράφιση και στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω είναι αρκετά μακριά από το απλό και λιτό στυλ που την χαρακτηρίζει. Όμως προφανώς το ύφος της φωτογράφισης είναι πρόταση της ανεξάντλητης fashion guru  Μάρα Δεσύπρη.

Η ίδια δηλώνει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη από το αισθητικό αποτέλεσμα της φωτογράφισης και αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της: «Δύο γυναίκες που αγαπούν και θαυμάζουν τις γυναίκες, δεν μπορούν παρά να εξωτερικεύσουν και να μοιραστούν τα πιο θετικά τους συναισθήματα...Να αφεθούν, να εμπιστευτούν, να νιώσουν ασφαλείς, να αναγεννηθούν μέσα από την τέχνη τους».

Μάλιστα σε δήλωση της στο Marie Claire τονίζει ότι ένιωσε πως ήταν σαν να βλέπει μια άλλη, αλλά ταυτόχρονα αναγνώριζε τον εαυτό της. «Υιοθέτησα τον ρόλο της χορεύτριας, σαν να χορεύω για εμένα και μόνο για εμένα, σαν να ήταν η Μάρα ο καθρέφτης μου.

Δεν φανταζόμουν όμως ποτέ αυτό το αποτέλεσμα. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου και θέλω μου, σαν να βλέπω μια άλλη, που ναι, με βλέπω ταυτόχρονα, αλλά με χάνω κιόλας».