Το Chania Beach Party, το μεγαλύτερο beach party της Κρήτης και ένα από τα τρία  μεγαλύτερα της Ελλάδας, γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας.

Το CBP ετοιμάζεται για να σας χαρίσει την απόλυτη καλοκαιρινή dance εμπειρία, την Κυριακή 14 Αυγούστου στην παραλία του Sapel Hall, στην Αγία Μαρίνα Χανίων.

Την φετινή χρονιά σας ταξιδεύουμε στην “Παραλία της Εδέμ” μέσα από totem, γέφυρες, και ένα ειδικά διαμορφωμένο stage, ενώ όλο το concept, θα σας φέρει πιο κοντά σε ένα φυσικό σκηνικό, σε μια αξέχαστη βραδιά του Αυγούστου.

International guest djs, από Σερβία, Ολλανδία και Αγγλία, μεταξύ των οποίων οι Divolly & Markward, Renato S, D-Rashid, House Arrest, Micky Hurts, Savage X αλλά και μερικοί από τους καλύτερους djs του νησιού, εγγυώνται τη διασκέδαση σας.

Παράλληλα το Chania Beach Fashion Show παρουσιάζει σχεδιαστές μόδας όπως η Markela Riva, η Stela Po που ξεχωρίζουν διεθνώς, αλλά και παγκοσμίως γνωστές αλυσίδες, σε ένα μοναδικό highlight στη βραδιά, με γνωστά μοντέλα του νησιού. Dancers / MCs / Freestyle Dancers / Stilt / Led Dancers / Fireshows / CO2 effects / Fireworks και πολλά ακόμα happenings πλαισιώνουν το event και υπόσχονται να σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00. Κάντε τη κράτηση σας (τηλ.6979115513) για να απολαύσετε εσείς και η παρέα σας την πιο διασκεδαστική εμπειρία.

Το Chania Beach Party γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας και υπόσχεται ένα show που όμοιο του δεν έχει δει το νησί.

Για περισσότερες πληροφορίες www.chaniabeachparty.com

Αγορά εισιτηρίων προπώλησης 7€ (έως 5 Αυγούστου):

https://www.viva.gr/tickets/festival/chania-beach-party-2022/?fbclid=IwAR0yDczsyyK7lRuVub61Rrq3BBBrxAIFwMsmHlwTZMsY0JWRKgYUXlvnuqc#o
rganizer



Chania Beach Party promo video 2022