Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δείχνει να είναι στην καλύτερη φάση της.

H δημοφιλής τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για το αψεγάδιαστο κορμί της, για το τι είδους εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει και για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ξεκινώντας δεν μπορώ να μη σχολιάσω το αψεγάδιαστο σώμα σου.

Προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω προπόνηση 2 με 3 φορές την εβδομάδα γιατί το χρειάζομαι. Σε αυτό που υστερώ είναι ότι δεν έχω συνέπεια. Η γυμναστική δεν είναι μόνο για την εικόνα μας, είναι και για την ψυχή μας.

Σου προκαλεί ευεξία και καθαρότητα στο μυαλό, όπως και η φύση. Εγώ όταν θέλω να πάρω μια απόφαση, πάω στη φύση. Εκεί ηρεμώ. Κι αυτό που συμβουλεύω όλους είναι να επιλέξουν κάτι που να περνούν όμορφα όταν γυμνάζονται.

Ποια διατροφική συμβουλή θα έδινες;

Το μέτρο. «Μέτρον άριστον». Αυτό είναι το μυστικό για μένα. Δεν έχω νιώσει ποτέ στέρηση - εκτός από το Survivor (σ.σ. συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στον πρώτο κύκλο, το 2017). Και αν φάω μια μέρα παραπάνω, θα το ισορροπήσω τρώγοντας σωστά τις επόμενες μέρες.

Εχεις δηλώσει πως θα σου άρεσε να κάνεις τηλεόραση. Τι είδους εκπομπή θα ήθελες να παρουσιάσεις;

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο... Πολλά πράγματα θα μπορούσα να κάνω. Δεν έχω σκεφτεί κάτι, αλλά επειδή με γνωρίζω και με αποκαλώ «πολυεργαλείο», θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε που να έχει σχέση με τη μουσική, την ευεξία, την ομορφιά, τη γυναίκα, την περιπέτεια, τα ταξίδια, την τρέλα, τις φάρσες, θα μου άρεσε να κάνω και μια late night εκπομπή με συνεντεύξεις.

Το ντουέτο σου με τον Νίκο Κοκλώνη «Λέει λέει λέει», που ακούστηκε για πρώτη φορά στο J2US, έκανε επιτυχία. Πώς ήταν η συνεργασία σας;

Ο Νικόλας –έτσι μου αρέσει να τον λέω– έχει απίστευτη αγάπη για τη μουσική –και αυτή είναι σε μια μορφή πολύ παιδική, ένα στοιχείο που λατρεύω να το έχει ένας άνθρωπος– και διαθέτει και αντίληψη.

Το συγκεκριμένο κομμάτι επειδή ήταν διασκευή, ήταν σέρβικο και ήταν να γίνει με έναν άλλο καλλιτέχνη, δεν προχώρησε και μου ήρθε αυθόρμητα –και με αφορμή το J2US– και του λέω «δεν το κάνουμε μαζί;». Μου αρέσει όταν κάνουμε κάτι δημιουργικό να το απολαμβάνουμε και ο Νικόλας το απολαμβάνει 100%!

Τα τελευταία χρόνια διατηρείς σχέση με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι βρήκε τον άνθρωπο της ζωής του. Τι είναι για σένα ο Αλέξανδρος;

Είναι όμορφο όταν είσαι με έναν άνθρωπο να υπάρχει εκτίμηση και αγάπη. Τον θαυμάζω κι αυτό με κάνει να μένω ερωτευμένη. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε και για μένα είναι ο άνθρωπός μου.

Τι αγαπάς περισσότερο σε εκείνον;

Αγαπώ πολλά πράγματα. Είναι φωτεινό παιδί.

Πηγή:ΟΚ