Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Θεατρικές ανησυχίες» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαβλανίου Πατρών κέρδισε το χειροκρότημα και τις καρδιές του κοινού με την ξεκαρδιστική κωμωδία «Μπόμπα χαρακίρι» σε μία εξαιρετική παράσταση τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου Πατρών, συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πατρών 2022 υπό την Αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Την παράσταση παρακολούθησε στο κατάμεστο Αίθριο ένα εξαιρετικά φιλοθεάμον κοινό και προλόγισαν η κα. Λαμπρινή Αναγνώστου - μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού Πατρών, η κα. Λέκκα Ελένη - πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαβλανίου Πατρών, ενώ έδωσε δυναμικό παρών και ο κ. Τσουραμάνης Κώστας - Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας.

Πρόκειται για διασκευή του θεατρικού έργου «Η Χαρτοπαίχτρα» του Δημήτρη Ψαθά την οποία υπογράφει η εμψυχώτρια της ομάδας και υπεύθυνη για τη σκηνοθετική καθοδήγηση και γενικότερη επιμέλεια της παράστασης Καραμπούλα Χαρά.

Οι πρόσχαροι«αυτουργοί» της υπέροχης βραδιάς οι οποίοι μετέφεραν την εκπληκτική τους ενέργεια και το κέφι τους στους θεατές, με τις εξαιρετικές ερμηνείες τους υπηρέτησαν μοναδικά τους ρόλους των:

Αλέκα:Καραμπούλα Χαρά

Ανδρέας: Πεφάνης Βασίλης

Μαριγώ: Πεφάνη Ευγενία

Γιαννάκης: Γεράσιμος Μοσχόπουλος

Νίνα: Ιωάννα Ηρακλέους (Νίνα)

Λιλή : Αναστασία Πάπουλη

και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα, τα εγκάρδια συγχαρητήρια και τα άκρως κολακευτικά σχόλια όλων των παρευρισκόμενων.