Δεν έκανες την αίτησή σου ακόμη; Προλαβαίνεις…

Τα πρότυπα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών - ΚΔΑΠ "Kid n' Creation" - Παιδί και Δημιουργία, σου χαρίζουν εντελώς δωρεάν 20 υποτροφίες, μετά από κλήρωση, σε όλους όσους συμπληρώσουν την αίτηση σε ένα από τα δύο ΚΔΑΠ.

Δύο υπερσύγχρονοι πολυχώροι που απασχολούν δημιουργικά, παιδιά 5 - 12 ετών, βρίσκονται σε δύο πρότυπους πολυχώρους που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.

Από φέτος λοιπόν οι δομές προσφέρουν εντελώς δωρεάν 20 υποτροφίες σε όλους τους γονείς που θα συμπληρώσουν την αίτηση τους και δεν λάβουν voucher τις επόμενες μέρες που ανοίγει η πλατφόρμα.

Λίγες θέσεις ακόμα κλείστε τη θέση σας έγκαιρα!

Το πρόγραμμα καλύπτει αθλήματα, δραστηριότητες, όλου του είδους και πραγματοποιούνται σε ώρες εκτός σχολικού ωραρίου από έμπειρους δασκάλους - παιδαγωγούς και εκπαιδευτές.

Γιατί να γίνω μέλος στο Kid n Creation;

α) Γιατί εδώ και 18 χρόνια τώρα, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι τα παιδιά, εφόσον πρόκειται για μια δομή με μεγάλη εμπειρία σε αθλήματα εκδηλώσεις, διοργανώσεις και θεματικές ενότητες.

β) Οι χώροι είναι πρότυποι και υπερσύγχρονοι σε νέα κτήρια και κατάλληλα εξοπλισμένοι.

γ) Τα προγράμματα και η ύλη της χρονιάς γίνονται σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα παιδαγωγικά ιδιωτικά σχολεία ,After School ], στην Ιταλία μέσω πλατφόρμας και ανανεώνονται κάθε μήνα.

δ) Ενισχυτική μελέτη σχολείου επόμενης μέρας.

ε) Το έμπειρο προσωπικό, είναι ο βασικότερος λόγος μπορείτε να ρωτήσετε τα είδη μέλη, ή να δείτε δουλειές τους μέσω των σελίδων τους που βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Είναι και άλλα πολλά...όμως!

Για πιο αναλυτικά μπορείτε να δείτε μέσα από το site ή να ακολουθήσετε τις σελίδες στο Facebook ή στο Instagram για να μπορείτε να κάνετε τις συγκρίσεις για την χρόνια που πέρασε.


ΚΙD n' CREATION

Κάτι παραπάνω από ένα απλό ΚΔΑΠ...

Διάρκεια προγράμματος 11 μήνες (Σεπτέμβριος - Ιούλιος) είναι εντελώς Δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ!

Απευθύνεται σε Μητέρες (άνεργες, εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα, αυτοαπασχολούμενες).

kid-creation.gr

Λεωφ. Ακρωτηρίου 240, Πάτρα

2610.525630 

Ηρώων Πολυτεχνείου 43, Οβρυά

2610.524057

Ώρες λειτουργίας και πληροφοριών : 08.00 - 16.00