Λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν τις τελευταίες ώρες την Αττική αναβάλλεται η εκδήλωση που προγραμμάτιζε για σήμερα η ΔΕΕΠ Αχαΐας.

Σε χθεσινή ανακοίνωση ανέφερε:

Η Νέα Δημοκρατία αύριο Τετάρτη 20 Ιουλίου διοργανώνει στην πόλη μας (ξενοδοχείο «ASTIR» με ώρα έναρξης 15:45) την δεύτερη Πολιτική Ακαδημία με ομιλητές τον πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη , τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη , τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη , τον Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Στέλιο Κονταδάκη , τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Οικονόμου , τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρο Λιβάνιο , τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο κ.α.

Όσοι επιθυμείτε για να συμμετάσχετε στις εργασίες της Πολιτικής Ακαδημίας μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά τη σχετική φόρμα ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα αύριο Τετάρτη κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο «ASTIR».

Αύριο Τετάρτη στις 8:30 το βράδυ η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας σε συνεργασία με την εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ» συνδιοργανώνουν εκδήλωση - δεξίωση στον πολυχώρο «ΑΠΟΘΕΩΣΗ» (Ηρώων Πολυτεχνείου) με θέμα : Η Ελλάδα του χθες , η Ελλάδα του σήμερα , η Ελλάδα του αύριο. Ομιλητές θα είναι ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης , ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης.

Θα ακολουθήσει δεξίωση και τις προσκλήσεις που είναι χωρίς κόστος για όλους μπορείτε να τις παραλαμβάνετε είτε από τα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας είτε κατά την προσέλευσή σας στην είσοδο του πολυχώρου «ΑΠΟΘΕΩΣΗ».