Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Alpha Τώρα βρέθηκε ο Πάνος Σταθακόπουλος με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα». Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός εξέφρασε την προσωπική του άποψη για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και την κίνηση του Γιώργου Κιμούλη να κινηθεί νομικά εναντίον συναδέλφων του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Σταθακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λίγο μουδιασμένος είμαι… Καταρχάς να πω ότι σέβομαι και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Από κει και πέρα για να βγει έξω, να τον αφήσουν να βγει έξω, σημαίνει ότι κάποιος νόμος υπάρχει. Τώρα αν αυτός ο νόμος, σχολιάζουμε και πούμε ότι είναι σωστός ή όχι, είναι ένα άλλο θέμα».

«Σαν ερώτημα που βάζω στον εαυτό μου και σίγουρα υπάρχει σε πάρα πολύ κόσμο γιατί το ακούω και το εισπράττω, είναι αν δικαιώθηκαν τα θύματα και να ενδεχομένως άλλα θύματα θα έχουν το θάρρος να μιλήσουν».

«Για τον κ. Κιμούλη δεν έχω να πω κάτι. Είχαμε συνεργαστεί στο Εθνικό θέατρο πολύ παλιά και η συνεργασία ήταν άψογη. Δεν γνωρίζω το θέμα. Από κει και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να έχει μια αντίδραση σε ότι θεωρεί ότι κατηγορείται άδικα» συμπλήρωσε ο Πάνος Σταθακόπουλος στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του Alpha.