Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Ιουλίου 2022 θα διεξαχθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, οι τελευταίοι αγώνες μιας εξαιρετικά επιτυχημένης αγωνιστικής  περιόδου για τον Στίβο της Βόρειας Πελοποννήσου.  

Πανελλήνιοι Αγώνες Σύνθετων ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ 23-24/7/2022 και ΤΟΦΑΛΕΙΑ 2022 (International meeting with national permit cat.E) 24/7 - απόγευμα. 

Τους αγώνες διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού), του Δήμου Πατρέων και της Διοίκησης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Στους Πανελλήνιους Συνθέτων θα λάβουν μέρος αρκετοί Έλληνες και Ελληνίδες πρωταθλητές άνδρες και γυναίκες του Δεκάθλου και του Επτάθλου αντίστοιχα. Είναι οι τελευταίοι αγώνες για φέτος που θα τους δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και ακόμα να πιάσουν όρια για διεθνείς συναντήσεις που υπολείπονται.

Όσον αφορά τα Τοφάλεια από πλευρά ΕΑΣ γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να αναβαθμιστεί το επίπεδο των αγώνων με συμμετοχές και ξένων αθλητών που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής.  

Τα Τοφάλεια επανέρχονται φέτος δυναμικά μια και βρίσκονται στην κατηγορία Ε της ΙΑΑΦ όπου λειτουργεί το σύστημα βαθμολόγησης “ranking” για την κατάταξη αθλητών προκειμένου να λαμβάνουν μέρος σε διεθνείς αγώνες.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Πατρέων – Διοίκηση Παμπελοποννησιακού Σταδίου  για την υποστήριξη των αγώνων και καλούμε τους φίλους του Στίβου να παρακολουθήσουν το αθλητικό διήμερο στο Στάδιο τους αγώνες που θα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.