H Ιωάννα Τούνη μετά από τη νέα μικρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της επέστρεψε δυναμικά.

Η γνωστή επιχειρηματίας και Influencer βρέθηκε στο νοσοκομείο για χορήγηση βιταμινών και ενίσχυση του οργανισμού της δυο φορές μέσα στον ίδιο μήνα. Για εκείνη άλλωστε οι τελευταίοι μήνες είναι αρκετά στρεσογόνοι. Από τη μία είναι να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας της και τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν αυτής, και στη συνέχεια τις φήμες χωρισμού της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τις οποίες πυροδότησαν τα unfollow που έκαναν ο ένας στον άλλο, αλλά και τις φήμες περί εγκυμοσύνης σε συνδυασμό με το αρκετά αυξημένο επαγγελματικό της πρόγραμμα.

Όλα αυτά φαίνεται πως καταπόνησαν αρκετά τον οργανισμό της Ιωάννας Τούνη η οποία όμως δεν το βάζει κάτω και μέσω της ανάρτησης που έκανε σήμερα στον λογαριασμό της στο instagram δείχνει ήδη πολύ καλύτερα.

«Τι κάνετε; Καλή εβδομάδα παιδιά. Ελπίζω να πάει έτσι όλη εβδομάδα γιατί ξύπνησα καλά. Φτύστε το να μην το ματιάσουμε. Σας χρωστάω από χθες νικητές που ήταν να κληρωθούν χθες το βράδυ αλλά επειδή δεν ένιωθα καλά όλες αυτές τις μέρες, δεν έχω κάνει τίποτα» αναφέρει η ίδια στο βίντεό της χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο για την προσωπική της ζωή.