Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τρεις μήνες μετά τον αρραβώνα τους και 20 χρόνια μετά την πρώτη πρόταση γάμου.

Τι κι αν όλοι περίμεναν έναν φαντασμαγορικό γάμο. Το διάσημο ζευγάρι - το οποίος είχε ήδη ακυρώσει μια τέτοια τελετή το 2003 λόγω της δημοσιότητας - επέλεξε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, με τον δικό του τρόπο. Ταπεινά, οικεία, σε μια πολύ σύντομη τελετή στο Λας Βέγκας.

Η 52χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση στο ενημερωτικό της δελτίο «On The Jlo», όπου μοιράστηκε λεπτομέρειες για το γάμο τους που πραγματοποιήθηκε στο «Little White Wedding Chapel.

«Ο καλύτερος γάμος που θα μπορούσαμε να φανταστούμε»: Η ανάρτηση της Τζένιφερ Λόπεζ

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι πανέμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή» έγραψε στην ανάρτησή της. «Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρι, που έκαναν όλοι το ίδιο ταξίδι στην πρωτεύουσα των γάμων. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι -χέρι και αγκαλιάζονταν. Μπροστά μας ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Βίκτορβιλ για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του – όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να μας αναγνωρίσει ο κόσμος ως συντρόφους και να δηλώσουμε την αγάπη μας στον κόσμο μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου».