Δεν ήταν λίγοι οι θεατές της Αντιγόνης που μετά το τέλος της παράστασης που έγινε στην Πάτρα, προσπάθησαν να πλησιάσουν τους πρωταγωνιστές της.

Πολλοί από αυτούς άλλωστε έμπαιναν καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από το αγαπημένο σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης που τόσο θα μας λείψει τον ερχόμενο χειμώνα, τις Άγριες Μέλισσες.

Σημείο αναφοράς για τους περισσότερους θεατές η πρωταγωνίστρια της παράστασης Έλλη Τρίγγου, λόγω και της πατρινής της καταγωγής, αλλά κυρίως γιατί ήταν εκπληκτική ως Αντιγόνη, σκιαγραφόντας πάνω στη σκηνή με την παρουσία της και τον μεστό λόγο του Σοφοκλή.

Η ίδια έδειξε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που έπαιξε μπροστά στο κοινό της Πάτρας, ενώ στους θεατές ήταν μέλη της οικογένειας της και φίλοι της από την αχαϊκή πρωτεύουσα, με τους οποίους έχουν μεγαλώσει μαζί και ήρθαν να την θαυμάσουν από κοντά.

Πάντως, ο κύριος στις φωτογραφίες Ανδρέας Καραπατάκης, κατόρθωσε να φωτογραφηθεί με τους περισσότερους από τους πρωταγωνιστές της παράστασης, όπως με τον Βασίλη Μπισμπίκη, την Δανάκη Μιχαλάκη και με άλλους.